Şimdi Ara

MBR Problemi(win8)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar windows 8 geçtikten sonra mbr çöktü başlamaz oldu dvd yi takmadan.Onun üzerine daha önceden yaptığım gibi mbr yi yedekleyip sildim ve tekrar oluşturdum komut isteminden ama hiçbir şekilde problemim hallolmadı.MBR hiç dokunmadığım halde hiçbir problem yokken microsoft kendi sitesinden indirdiğim sürümden yüklediğim halde böyle bir problem çıktı.Aslında daha önceden bu problemi görmüştüm ama rahatça mbr tekrar oluşturabilmiştim.Şimdi yaptığım işlemlere successful diyor ama bilgisayar hala görmüyor windows un olduğu sürücüyü.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifgokcen

    Arkadaşlar windows 8 geçtikten sonra mbr çöktü başlamaz oldu dvd yi takmadan.Onun üzerine daha önceden yaptığım gibi mbr yi yedekleyip sildim ve tekrar oluşturdum komut isteminden ama hiçbir şekilde problemim hallolmadı.MBR hiç dokunmadığım halde hiçbir problem yokken microsoft kendi sitesinden indirdiğim sürümden yüklediğim halde böyle bir problem çıktı.Aslında daha önceden bu problemi görmüştüm ama rahatça mbr tekrar oluşturabilmiştim.Şimdi yaptığım işlemlere successful diyor ama bilgisayar hala görmüyor windows un olduğu sürücüyü.

    Selam
    DVD ile başlatın ve dil klavye seçeneklerinden sonraki ekranın sol altındaki tamir etme yöntemini uygulayın. Açmazsa aynı durumu 2-3 defa tekrarlayın düzelecektir.
    Kolay gelsin..




  • Dostum eyvallah da zaten ben onu yaptım.Bilgisayarda veya mbr de bir problem görmüyor.Problemde bu ya.Ellen müdahale ettim onun yerine repair dedikten sonra command prompt a düşüp dediğim gibi yeniden oluşturdum mbr yi ama hala görmüyor.
    ilk önce önceki boot dosyasını yedekledim.
    Sonra boot dosyasının attribute larını kaldırdım silebilmek için
    sildikten ondan sonra yeni boot oluşturdum
    Bunlardan sonra aşağıdaki kodları kullandım
    bootrec /fixmbr
    bootrec /fixboot

    Normalde çözülür diye düşünüyordum ama olmadı.



     MBR Problemi(win8)

    Problem işte bu.

    Ayrıca tam olarak 3 sefer tekrarladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 3 Kasım 2012; 13:45:29 >




  • Acaba bir boot virüsü mü yedik diyecem ama yüklediğim win8 direk microsoftun kendi sitesinden indirmiştim.Bir yardım bu kadar çaresiz kalmamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.