Şimdi Ara

Nissan NOTE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.217
Cevap
55
Favori
800.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15000 YTL- herkese, 1 yıl 0 faizle kredi de veriyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lotus1
    ......
    Benim kampanyadan haberim yoktu. Neden öğretmen vs indirim yapılıyor bence herkese yapılmalı. Yarın tekrar fiyatı hakında bilgi alacağım...


    Hakikaten bu ne biçim bir iş. Benim 1.derece akrabam var öğretmen. Şimdi 1.5 2 milyar ucuza alabilirim. Ama akrabam bu arabayı hiç kullanmayacak ki. Bence direk kendisine yapılmalıydı öğretmen veya doktorların filan. Yoksa bu da fiyatta kazıklamaca için değişik bir metod mu? Yani aslında 2 milyar indirim marjı var rahat rahat ama geçir geçirebildiğine. Hatırlarsınız arabasız adama bile hurda indirimi veriyorlardı.
  • Haklısın. Ben bu arabayı 2000 YTL indirimsiz kesinlikle almam artık. Yalvar yakar fiyatını 29 900 dan 29 450 ye indirmiştim. 28.000 e alınması lazım demekki. Araba alırken aceleci davranmamak gerekiyormuş. Acele davransaydım, şimdi çok pişman olmuştum.

    Geçenlerde de t-spark için bakmıştım. Arabanı biz(takas düşünüyordum) satarsak üzerine 1500 YTL indirim yaparız demişlerdi. Peki ya ben satarsam ne olacak diye sormuştum, "Satış belgelerini getir yine 1500 YTL indirim yaparız" dedi:) Bunların hepsi kandırmaca.
  • Az önce yeninissannote.com 'a baktım. iç genişliğini göstermek için küçük bilgi var. Arka koltuğa çocuk bile sığamıyor, sonra geri iterek rahatlıyorlar biraz anca. Bu sefer de bagaja birşey konur mu soru işareti. Büyük görünümlü küçük bunlar.
  • Arabanın arka koltukları çok geniş. Ben oturdum. Öndekilerle konuşmak için arka koltuğun önüne doğru oturmak gerekiyor. Diz mesafesi geniş. Bagajı sonuna kadar büyütürsek tabiki diz mesafesi daralıyor. Ama koltuğu fazla ileri almazsak eğer yeterince diz mesafesi kalıyor. Sedan kadar geniş bir bagajı yok tabiki, ama o kalitede(full donanımlı) sedan araba almaya kalkarsan 4 - 5 milyar fazla para vermen gerekiyor.
  • bagaj koltuklar normal durumdayken 280 lt .koltuklar öne alınınca 437 litre. bence güzel bir özellik duruma göre ayarlama imkanı veriyor
  • Aracın iç mekanı çok rahat ve geniş.Arka koltuk pozisyonu tam ileride ya da tam geride olacak diye bir zorunluluk yok.Ortada bir pozisyona ayarlarsanız hem bagaj hem oturma için yeterli alan oluşuyor.Ama bu hatchback araçlarda tabiki sedan gibi bagaj aramamak gerekir.
    Ses sistemine gelince ben çok şaşırdım harika bir ses sistemi var araçta.Ben müzikle uğraştığım için sürekli müzikle içiçeydim ve aldığım arabanın ses sistemini değiştirmeyi düşünüyordum.Note un ses sistemi beni bundan vazgeçirdi.Benim aldığım versiyonda 6 lı cd changerve 6 hoparlör var bunlardan ikisi yan aynaların iç tarafına yerleştirilmiş tweeterlar.Ses sisteminin basları bile oldukça yeterli geldi.Aracın teybinin enhance,live,dance,rock gibi eq ayarları var.Cd changer bagajda falan değil hepsi ön konsoldaki cd playerin tek girişinden sıra sıra veriliyor,çok kullanışlı bir ses sistemi olmuş.
    İndirim konusuna gelince hangi markanın hangi bayisinden alışveriş yaparsanız yapın hepsinin pazarlıkla indirim yapma imkanı var ama tabi ki bu karlarını etkiliyor.O yüzden yapamayız falan diyorlar.Ama zorladınız mı en azından öğretmen vb indirimlerini yaptırabilirsiniz.




  • Aracın ses yalıtımı çok iyi.Özellikle 98 model civic imden sonra çok sessiz geldi içi.Motor sesi neredeyse yok.Ancak yüksek devirlerde biraz vızıltısını duyabiliyorsunuz.Bozuk zeminlerde oldukça stabil ve tok bir araç.Arka amortisörler tavana kadar çıkıyomuş bu da sanırım tokluğuna katkıda bulunuyor aracın şasisinden ve içinden herhangi bir olağandışı ses gelmiyor.
    Araç için söyleyebileceğim tek kötü şey sunroof opsiyonunun bulunmaması.Onun dışında araç kanımca 35 yaş altı kişiler için çok keyfili bir araç.Arabayı aldığım günden beri uzun yol yapacak bi sebep çıksa da arabayı biraz daha kullansam diye fırsat kolluyorum:)
  •  Nissan NOTE

     Nissan NOTE

    içi güzelmiş..





    buda hediyesi




  • lotus1 ne zaman almıştım sen aracı? Rengin nedir??

    quote:

    Orjinalden alıntı: lotus1

    Haklısın. Ben bu arabayı 2000 YTL indirimsiz kesinlikle almam artık. Yalvar yakar fiyatını 29 900 dan 29 450 ye indirmiştim. 28.000 e alınması lazım demekki. Araba alırken aceleci davranmamak gerekiyormuş. Acele davransaydım, şimdi çok pişman olmuştum.

    Geçenlerde de t-spark için bakmıştım. Arabanı biz(takas düşünüyordum) satarsak üzerine 1500 YTL indirim yaparız demişlerdi. Peki ya ben satarsam ne olacak diye sormuştum, "Satış belgelerini getir yine 1500 YTL indirim yaparız" dedi:) Bunların hepsi kandırmaca.
  • ben henuz aracı almadım yanlış anlaşılma olmuş galiba..

    Bu arada araç hakkında bilgiler için teşekkür ederim gpekzos..Eğer hala ortalaman 6 lt / 100 km ise araba çok az yakıyor. biraz zorla arabayı:)
    Arka amortisor hakkında dediklerin dogru, tavana kadar uzanıyormuş. bu da darbeleri arabanın üst kısmına aktarıyormus. Güzel bir olay, senin de dediğine gore işe yarıyor.

    Bu arada arabayı kaça aldın öğrenebilirmiyim?
  • Aracın son pazarlığını ben yokken babam yaptı firmayla ama ben daha önce aracı görmek için tek başıma birkaç firmayla görüştüğümde daha ilk etapta 31.900 olan fiyatı 31.250 ye indirmişlerdi.Ancak babam da nissan kullanıcısı olduğu için tanıdığı başka bir firmadan aracı aldık net bir fiyat söyleyemiyorum o yüzden.
    Arabayı rodaj dönemindeyken pek zorlamak istemiyorum ama insan ister istemez gaza basıyor yeni arabada.Arabanın şu anki ortalaması 8.5 litre .O 6 litreyi acaba ne kadar ekonomik olabilir diyerek denediğimde elde etmiştim.
  • Ben manuel düşünüyorum. HAngisi daha iyi?? Otomatikte %10 yakıt tüketimi fazla olduğundan ve hiç otomatik kullanmadığımdan çekiniyorum açıkçası. Yokuşlarda filan problem mi olur otomatik vites?
  • olmaz
  • otomatikte yokuş yukarı kalkışlar falan çok daha rahattır.araba geri kaymadan rahatlıkla kalkar.ama dediğin gibi yakıt tüketimi 10% daha yüksektir ayrıca hızlanma konusunda da aynı motorun manuel versiyonundan daha hantaldır.Note 1.6 da yaklaşık 1 saniye fark var otm. manuel arasında.Şehir içi kullanımda debriyaj sorunu olmadığı için otomatik daha rahattır bence.
  • arkadaşlar slmlr!!!!
    arabamı yenilemeyi düşünüyorum ve nissan note uda çok beğeniorum. aslında aklımda hem civic hemde note var. note piyasaya yeni girmiş bi araç olduğu için pek fazla bilgi edinemiyorum. sizden ricam eğer note hakkındaki olumlu-olumsuz düşüncelerinizi bnmle paylaşırsanız çok sevinirim. aklımdaki model 1,6tekna düz vites.
    başka bi sorum da şu olucak 1,4motor sizce bu arca yeterlimi? yakıt tüketimi 1,6 ya göre daha mı çok olur?

    ayrıca geçen hafta ankarada bayiye gittim 1,6tekna 2006 modeli 31,000 ytl ye bıraktılar. 2007 modelini de 33,000 ytl ye bırakıolar. siz olsanız hangisni tercih edersiniz 2006mı 2007 mi? 2006 ve 2007 model arasında donanım açısından bi fark varmı?

    hepinize çok teşekkür eder,araçlarınızla kazasız ve keyifli sürüşler dilerim




  • aslında benim de tam merak ettiğim konu 1.4 model nasıl acaba...bişeyler öğrenirsen mutlaka cevap yaz be dostum..şimdiden teşekkürler..
  • Selamlar,

    Nissan Noteu hele su aralar herkese oneririm iç hacmi cok geniş uzun yol ve şehiriçi için ideal, yumuşacık bir araç, park etmek ınanılmaz kolay, arka bagay kapağı dik geldiği için yukleme kapasitesi baya iyi, suspansiyonlar yumusacık, rüzgarlı havalarda sallantısı en az ve motor sesi inanılmaz az cıkıyor. Su ana kadar 2,0 primera dan sonraki en güzel araç bence, alıcaklara duyrulur fiyatıda iyi ama hız isteyenlere 1,6 oneririm. Hele otomatik inanılmaz konforlu. Bu arada modus yeni bir araç ama Note ondan daha eski bir araç, diğer yandan reno dizaynda değil motor konusunda Nissana yardım ediyor diye biliyorum..
  • Herkese merhaba,
    3 hafta önce 1.6 tekna note aldım.Aracımdan gayet memnunun.Yalnız arka bölümden özellikle 1. viteste yokuş aşağı giderken sanki demire vurursunda ses gelirya öyle bir ses geliyor. Servise sordum araç yeni olduğu için kampanadan böyle bir ses gelmesi normal dediler. Zamanla düzeleceğini söylediler. Diğer note sahibi arkadaşlarda da böyle bir sorun varmı acaba.Saygılarımla
  • hayırlı olsun ukubat ne kadara aldın ve indirim yaptılar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.