Şimdi Ara

Format SDCARD / Format EMMC konularıyla ilgili yardım talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm Wipeları her custom rom yüklemesinden önce mutlaka yapıyorum. Ama Format cache format system ve format data kısımlarını hiç uygulamadım. Tabi bir de format sd card ve format emmc var. İşte tam burda kafam karışıyor. Birçok değişik romu denedim sanırım hepsinden bir parça kaldı SDCARD da. Artık eski yedeklemelerimden ve uygulamalardan dahili hafıza kısmı doldu taştı. müzik için bile yer kalmadı. Hafıza kartını formatlamak istiyorum. Lakin flashlayacağım custom rom hafıza kartının ana dizininde ve ben hafıza kartını formatlarsam o da gitmeyecek mi? Mount USB diyerek costom ROM u ana dizine format sdcard yaptıktan sonra mı atacağım? Baştan odin ile resmi sürüm mü yüklemem gerekecek?

    Affınıza sığınarak soruyorum ben bu işin neresini yanlış anlamışım bir bilen yol gösterse mutlu olurum. Hani biri çıksa da recovery mod un FORMAT lama kısmını açıklayıcı bir mesaj yazsa yahut bir konu açsa ne iyi olurdu.

    Şimdiden teşekkürler







  • quote:

    Orijinalden alıntı: osooso148

    Tüm Wipeları her custom rom yüklemesinden önce mutlaka yapıyorum. Ama Format cache format system ve format data kısımlarını hiç uygulamadım. Tabi bir de format sd card ve format emmc var. İşte tam burda kafam karışıyor. Birçok değişik romu denedim sanırım hepsinden bir parça kaldı SDCARD da. Artık eski yedeklemelerimden ve uygulamalardan dahili hafıza kısmı doldu taştı. müzik için bile yer kalmadı. Hafıza kartını formatlamak istiyorum. Lakin flashlayacağım custom rom hafıza kartının ana dizininde ve ben hafıza kartını formatlarsam o da gitmeyecek mi? Mount USB diyerek costom ROM u ana dizine format sdcard yaptıktan sonra mı atacağım? Baştan odin ile resmi sürüm mü yüklemem gerekecek?

    Affınıza sığınarak soruyorum ben bu işin neresini yanlış anlamışım bir bilen yol gösterse mutlu olurum. Hani biri çıksa da recovery mod un FORMAT lama kısmını açıklayıcı bir mesaj yazsa yahut bir konu açsa ne iyi olurdu.

    Şimdiden teşekkürler

    Eğer söylediklerini yanlış anlamadıysam;

    Dahili ve harici hafıza kartlarını ve yükleyeceğin Custom Rom'u bilgisayara yedekle.

    Sonra telefonun Ayarlar menüsündeki Kayıt Yeri bölümünden dahili ve harici hafıza kartlarını biçimlendir.

    Telefonu bilgisayara takıp yükleyeceğin Custom Rom ile SuperWipe ve Kernel Script uygulamalarını harici hafıza kartına kopyala ve CWM'den Super Wipe ve Kernel Script işlemlerini yapıp Custom Rom'u yükle.

    Ardından daha önce bilgisayara yedeklediğin Dahili ve Harici hafıza kartlarındaki verilerinden işine yarayacakları istersen tekrar yerlerine kopyala.




  • Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
  • samsung galaxy pocket s5300 a custom rom yükledim daha sonra telefonumun şifresini unuttum sizce telefonu sıfırlasam ne olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.