Şimdi Ara

STAR Wİ-Fİ S5233 Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3" ekranı 3.2 mp kamerası, wifi özelliği ile güzel bir cihaza benziyor.Kullanan arkadaşlar var mı yorumlarınız nedir?
    Birde telefonu darty'den outlet ürün olarak 210 tl ye iki yıl garantili şekilde almayı düşünüyorum fiyat pahalı mı sizce?



  • Bu saatten sonra alınmaz. Sanırım, telefonla çok işi gücü olmayan birisiniz.

    Daha güncel modellere bakın derim. Dokunmatik hassasiyeti kötü ve eski bir cihaz. Ayrıca işletim sistemi Java yani düzgün program yok.

    Basit bir Android alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basit android olarak galaxy y , gio , mini olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karawatan

    3" ekranı 3.2 mp kamerası, wifi özelliği ile güzel bir cihaza benziyor.Kullanan arkadaşlar var mı yorumlarınız nedir?
    Birde telefonu darty'den outlet ürün olarak 210 tl ye iki yıl garantili şekilde almayı düşünüyorum fiyat pahalı mı sizce?


    Kullanım amacına bağlı diyorum ben bende var 2011 mayıs ayında almıştım hala kullanıyorum . Bir kere yere düştü Ekran Parçalandı Yan sanayi alıp taktırdım 50 tl ye dokunmatği iyi değil bence o zmn almıstım 400 - 450 gibi bişeye su an anneme verdim kullanıyo . Telefon java sistemlidir öyle program falan çalıştırmaz oyun oynayabilirsin belli başlı ama tabi java .. Ses kalitesi Ne Çok kötü Ne de cok iyi normal bir telefon . Kamerası Gündüz iyi çeker ama gece e250 gibidir Akşam evde foto cekemessin iyi kalitede yani Ben Olsam Alırmıydım Şu an ? HAYIR . nedeni kullandım ve su anda o telefon alınmaz . Dokunmatiği 1 yıldan sonra yıpranıyo iyice ..
    Bence Samsung Gio , Ace , W , Y ... GİBİ telefonlar alınabilir . Eğer bütcen yok 250 Tl diyorsan normal tip hani bu klasik telefonlar varya öyle yahut klavyeli ucuz bir telefon 280 tl onlardan alabilrisin iyi günler
  • Ben şuan kullanıyorum telefonu. Bence gayet güzel. Sonuçta bu fiyata bir galaxy tarzı birşey bekleyemeyiz. Eğer basit ve orta halli bir telefon kullanıcısıysan bence çok iyi.
    Telefonla neler yaptığına bağlı.
    Benim telefondan beklentim arama-mesajlaşma-çok seyrek olarak resim çekme-kulaklıktan müzik dinleme-internete girmektir. Bunlar da telefonda mevcut olduğundan aldım ve bana yetiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.