Şimdi Ara

windows 8'i windows 7'e çevirme acil yardım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
40.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu windows 8'i nasıl 7'e çeviriceğim ? Takıyorum cdyi yeniden başlat diyorum ne biosa girmek için tuşa basın geliyor nede cdden ön yükleme için herhangi bir tuşa basın geliyor lenovo yazıyor altta yuvarlak dönüyor direk win 8 açılıyor sonra ? format atanlar nasıl atıyor başka bir yolumu var acil yardım birazdan yola çıkıcam 7'e çevirmem lazım makinayı.



  • Laptopsa F2 Desktop ise Delete tuşlarına abanman lazım windows 8 çok hızlı açıldığı için bir çok kişi bu problemle karşılaştı.. bide laptoplarda F12 ye bastığında boot menü geliyor direk karşına F2 ve F12 ye abanmalısın yani.. :)
  • mrsaglam arkadaşım sen hiç win8 kullanmadın herhalde bios ayarlarına girebilmeyi başarsan bile windows8 bir makina formatlamaya izin vermiyor. ben bu işi yapabilmek için makinanın garantisinden vazgeçip hdd yi bile çıkarttım başka bir makinada formatlamak için açtım fakat 4 parçadan oluşan bölümler silinmiyor. IEEE1394 hatası ile karşılaşıyorsun. Buna çözüm bulan win8 makinayı win7 ye çevirmeyi başaran lütfen haber versin. ercan05@yandex.com a mail atsın lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoFear88


    Arkadaşlar bu windows 8'i nasıl 7'e çeviriceğim ? Takıyorum cdyi yeniden başlat diyorum ne biosa girmek için tuşa basın geliyor nede cdden ön yükleme için herhangi bir tuşa basın geliyor lenovo yazıyor altta yuvarlak dönüyor direk win 8 açılıyor sonra ? format atanlar nasıl atıyor başka bir yolumu var acil yardım birazdan yola çıkıcam 7'e çevirmem lazım makinayı.


    Linkteki konuya nasıl yaptığımı yazmıştım oraya bak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70575622/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70575622
  • ARKADASLAR LAPTOPLARDA WİN8 İ WİN7 YE CEVİRMEK COK ZOR CÜNKÜ BOOT DOSYALARININ Bİ KISMI BİOS A GÖMÜLÜ. BUNUN EN KOLAY VE KESİN CÖZÜMÜ SUDUR BİLGİSAYARINIZIN WİN7 DRİVERLERİNİ İNDİRİN BİR CD YE. SONRA HARİCİ BİR HARD DİSK ALIN VE FARKLI Bİ BİLGİSAYARDA WİN7 KURUN DRİVERLARI TANITIN SÜRÜCÜYE. USB İLE HARİCİYİ LAPTOP A TAKIN VE BİOS AYARLARINA GİREREK BASLANGIC BÖLÜMÜNDEKİ BASLANGIC SIRALAMASINI USB DİSK E GETİRİN . HARİCİ İLE ACTIKDAN SONRA BİLGİSAYARINIZI WİN8 OLAN HARD DİSK İ BİCİMLENDİRİN . SONRA HARİCİYİ CIKARIP YENİDEN BASLATTIGINIZDA WİN7 CD SİNİ GÖRÜYOR VE SORUNSUZ CALISIYOR. BASKA HİCBİR SEKİLDE FORMATLAYAMAZSINIZ . İŞİNİZE YARARSA SEWİNİRİM İYİ GÜNLER HEPİNİZE.
  • bios menüsünde secure boot mensünden secure boot ve onu altındakiler disable yap ordan boot mensünden launch csm enable yap kaydet çık.


    DENEDIM OLUYOR
  • bı kere denedım 6 saatten fazla uğraşmama rağmen alabıldıgım sonuç wın 7 ye gecıs yaptırdım

    başarımın meyvelerı ancak wındows ekranına gelebılmemı sağladı o kadar sonra sıyah ekran

    yenı gelıstırılen bıos eskısıne gore sıstemle uyumlu halde calısıyo vede pc nın cabuk açılmasını saglıyo

    kı bu farkda sadece yenı pclerde anlasılıyo

    anladığım kadarıyla soluyorum sıstemın ozetı su wın 8 bı kez kurulduktan sonra ımza dıyelım kısaca oda ıslenıyo

    gereklı ımzayı taşımayan surumlerın yuklemesını yapamıyosun

    bu yüzden korsan yüklemelerde sıkıntılar oluyo

    bu kadar karmasık bıos yapısıyla orjınal olsa ne farkeder yıne cıddı mıktarda başaramayan olucaktır

    herkes servıslere hücum edıcek

    zamanla degısme olasılıgıda var neler kırılmadı kı

    yınede mıkı reıs bunca yıllık korsanın acısını bı kac yılda cıkarabılır
  • Asus x552cl model Bilgisayarımda win8 yüklüydü win7 yükledim win7 driveri buladım yok sanırım ne yapmalayım bu durumda acil yardım
  • chtkrgn C kullanıcısına yanıt
    bunları denedin mi?
    http://laptopdriversbd.blogspot.com.tr/2014/03/asus-x552cl-drivers-for-windows-7.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.