Şimdi Ara

YENİ PC ALDIM ÖNERİ BEKLİYORUM YARDIMM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben geçtiğimiz ay yeni bi pc aldım pc nin başlıca özellikleri

    İşlemci: AMD FX 4100 Quad-Core 3.60 GHZ
    EKRAN KARTI: AMD RADEON SAPPHİRE 6570 HD DDR3 128 BİT
    RAM: KİNGSTON 4GB 1800 MHZ
    ANAKART: ASUS M5A78L
    GÜÇ KAYNAĞI: 400W
    QUAKE KASA

    BU SİSTEMİ 830TL YE ALDIM.

    ŞİMDİ PC YE BİR KAÇ PARÇA RAM FALAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NELER ALMALIYIM HANGİ PARÇALAR KÖTÜ HANGİSİ İYİ DEĞİŞMESİ GEREKEN PARÇALAR VARMI
    BİDE BU AMD EKRAN KARTLARINDA PHYSX VE CUDA UYGULAMASI OLMADIĞI İÇİN OYUNLARDA BİRAZ SORUN YAŞIYORUM (GRAFİKLERRE ÇOK ÖNEM VERDİĞİM İÇİN)
    VE İLERDE CRYSİS 3 OYUNUNU ORJİNAL ALMAK İSTİYORUM BUNUN İÇİN HANGİ PARÇALARI DEĞİŞTİRMEM GEREKİR Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM VE ARANIZDA
    BENİM GİBİ OYUN OYNAMAYI SEVEN VE KENDİNE OYUN ARKADAŞI ARAYAN BİRİLERİ VARSA LÜTFEN MESAJ YAZSIN İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.







  • grafiklere önem veriyorsan niye gidip 128 bit alıyorsun ?
    512 mb olsun 512 yada 256 bit olsun gddr5 olsun.Süper performans alırdın.emin ol ekran kartında ram bişiye yaramıyor.(512 mb oyunlar için yeterde artar paylaşımlı alırsan ramlerin hızlıymış çok performans kaybetmezdin.)

    power spuly tavsiyem 400 watt olmasın 600 olsun.Bak bana öyle tırt tırt konuşan adamlar 400 watt yeter dediler.power supply i yandı.ilk başlarda işte ışık görüyordum beyaz (elektiriği görmedim ama içi aydınlandı kötü birde ses çıkardı parçalanma değilde.)sonra yandı o power spuuly.

    İşlemcinin amd den almışsında teknoloji ye önem vermeye bir şirket o. Örneğin intelde bir teknoloji sayesinde 2 işlemmi tek seferde yapabilirken amd tek seferde yapması gerek yani 1 işlem bitecek sonra diğerine geçecek.buda performans kaybı demek.
    ki zaten amd nin 1000 i üzerine pinli işlemcisi yok. fakat intelde 2011 di sanırım öyle yüksek pinli işlemcileri var.Kısaca çok ısınan kötü teknolojisi olan bir işlemci almışsın.


    Keşke almadan önce sorsaydın ben internette iki aptalın yazdığı uyduruk forumlardan bilgileri okumuştum.fakat tam tersi performans kaybettiriyor.o tarz bilgiler ondan internetteki bilgisayar tavsiyelerini okuma.güncel olmadıklarından problem yaşarsın.(ben yaşıyorum bu problemi.)




  • Bilgisayar toplamadan önce baya bir araştırmak gerekiyor.Açıkçası ekran kartı konusunda geleceği düşünüyorsan daha iyi bir model alabilirdin ayrıca güç kaynağına gelince bu konuda parçaların güç tüketimlerini iyi hesapla tam sınırda kullanma ki aşırı yüklenmelerde bilgisayarın dengesi bozulur zamanla güç kaynağı seni yarı yolda bırakır ayrıca ram tek başına yükseltildiğinde çok etkili olan bir işlevi yok ilk önce elindeki bütçeyi söyle ona göre yardım edelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.