Şimdi Ara

2010-2011 model otomatik auris aynı sorun var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hep bahsedilen otomatik problemi yeni modellerde de var mı öğrenmek istiyorum. aslına bakarsanız şekil olarak en çok beğendiğim yakıt tüketimine ve marka kalitesine güvendiğim araç auris.. fakat bu forumdaki -otomatik dizel için- yapılan kötü yorumlar sebebi ile aracı almaktan korkuyorum.

    birkaç yerde 2010 sonrası modellerde koku gelmesi ve tıkanma sorunları giderildi diye okudum ama net bir cevap yok.. yardımcı olabilirseniz sevinirim...



  • Bu forumun çeşitli konularında da bu konu hakkında yazdım. 2012 modeli 1 aydır kullanıyorum, bahsedilen koşulların çoğunda test ettim ama bir sorunla karşılaşmadım henüz. İleride karşılaşmayacağım anlamına gelmez tabi ki ama yaptığım araştırmalarda da 2010 sonrasında ya yağ eksiltme ya da turbo sorunları ile karşılaştım. Onlar da MMT sorununa göre genele yayılamayacak oranda. Ama bir sorunu olan varsa ben de gerçekten merak ediyorum. Çünkü aracı almama rağmen hala tam anlamıyla emin olamadığımı farkettim.
  • cevabınız için teşekkür ederim..

    daha fazla kullanıcı yorum yaparsa benim gibi auris almayı düşünen kişiler için çok faydalı olacaktır.
  • ben 2011 temmuz ayından beri m/m dizel auris kullanıyorum. Yaklaşık 30.000 km yol yaptım. Şanzımanla ilgili herhangi bir problemle karşılaşmadım.
    Forumda bahsi geçen koşullarında bir çoğunu yaşadım. 3 saate varan dur kalk trafiklerde kullandım. yokuşta dur kalk trafikte kaldım ama bir sorun çıkartmadı.
    Tıkanık trafikte manuel'e almanın ve yokuşlarda el freni ile kalkmanın faydası var herhalde. Zaten arabanın kitapçığında da bunları uygulamanızı söylüyor.
  • Ben temmuz 2012 den beri kullanıyorum iyi de km yaptım şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. ama yokuşta kaydırma var o kadarda olsun diyorum
  • Bu sıkıntılar dizel araçlarda mı var sadece?Ben 2011 model benzinki auris almayı düşünüyorum.Şanzımanı sıkıntı yaratır mı acaba?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtdt000

    Bu sıkıntılar dizel araçlarda mı var sadece?Ben 2011 model benzinki auris almayı düşünüyorum.Şanzımanı sıkıntı yaratır mı acaba?Şimdiden teşekkürler.

    benzinli auris te eski sistem tam otomatik şanzıman var yanlış bilmiyorsam. bahsedilen sorunlar dizellerde bulunan otomatikleştirilmiş düz şanzıman olan MMT tiplerde mevcuttu.
  • Bende eşime düşünüyorum.
    Sorunsuz diye auris bakıyorum ama okuyunca korkmaya başladım.
    Manuel mi baksak acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.