Şimdi Ara

LED Tv ve Bilgisayar'dan HDMI Bağlantı Sorunu. Ses Gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Samsung 40EH6030 Full HD 3D Led Tv[Tıkla]

    Linkte verdiğim LED TV'yi aldım. Bilgisayarımda ATI Radeon HD 4200 Marka Onboard Ekran kartı var. HDMI çıkışından LED TV ile birlikte görüntü ve ses almak için bağlantıyı yaptığımda görüntüyü alıyorum ama ses'i alamıyorum.

     LED Tv ve Bilgisayar'dan HDMI Bağlantı Sorunu. Ses Gelmiyor.


    Resimdeki hatayı veriyor. Ama (onboard) Realtek marka ses kartımın sürücüsünü güncellediğimde sorun düzeliyor :)) yani yeniden yüklediğimde diyelim. zaten son sürüm mevcut. ve bilgisayarımı kapatıp açtığımda sorun yine ortaya çıkıyor ve hdmi kablo bağlantımdan ses alamıyorum..


    Bir mantık kuramadım. çakışıyor mu. donanım sorunumu var. tv demi var. kafa patlatıyorum. Bilgisayarcımı aradım, samsungu aradım ama şuan için çözümlenmiş bir olay yok.. Var mı bu durumu çözebilecek bir uzman :))

    Anakart: GA-MA785GM-US2H
    İşlemci: AMD Athlon II X4 630
    Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4200 (Onboard)
    Ses Kartı: Realtek HDMI Audio ATI (Onboard)

    Yardımlarınızı bekliyorum..







  • bende de vardı bu sorun düzelttim ama nasıldı hatırlamıyorum led samsung full hd tv bizimkide bağla bilgisayarı hoparlöre sağ tıkla sağ alttan ses denetimi seçenekleri de ordan TV falan çıkması lazım çıkmazsa da karıştır oralarda biryerlerdeydi
  • aygıt yöneticisinden dijital aygıt olarak gözüküyorsa muhtemelen üstünde ünlem işareti vardır sağ klik yap sürücü yazılımını güncelleştir diyerek resimdeki uygulamaları dene muhtemelen düzelir

     LED Tv ve Bilgisayar'dan HDMI Bağlantı Sorunu. Ses Gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Céм

    bende de vardı bu sorun düzelttim ama nasıldı hatırlamıyorum led samsung full hd tv bizimkide bağla bilgisayarı hoparlöre sağ tıkla sağ alttan ses denetimi seçenekleri de ordan TV falan çıkması lazım çıkmazsa da karıştır oralarda biryerlerdeydi


    Çok yardımcı oldun :)) ekran görüntüsünde gördüğün gibi takılı değil diyor. zaten aktif olsa seçerim :))

    quote:

    Orijinalden alıntı: KEREM04283

    aygıt yöneticisinden dijital aygıt olarak gözüküyorsa muhtemelen üstünde ünlem işareti vardır sağ klik yap sürücü yazılımını güncelleştir diyerek resimdeki uygulamaları dene muhtemelen düzelir

     LED Tv ve Bilgisayar'dan HDMI Bağlantı Sorunu. Ses Gelmiyor.



    şuan en güncel sürümünü kullanıyorum şuan.. sürücüyü yeniden yükleyince düzeliyor.. fakat; bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda ses yine gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDSLinCe -- 16 Ekim 2012; 17:09:24 >




  • Kablo kaliteli bir kablo mu ve HDMI 1.4ü destekliyor mu acaba? Bir de TV de bir kaç tane HDMI portu vardır. Kullanıcı klavuzundan bilgisayar için olan portu bulun. LG lerde bu kullanıcı klavuzunda belirtiliyor. Samsung'da da olabilir.
  • denetim masası ses altında tercih edilen ses donanımı olarak ses kartını değil ekran kartını seçmen lazım
  • ve yanlış hatırlamıyorsam ati kartlard hdmı dan ses almak için ses kartından ekran kartına bi kablo takılıyordu
  • Konu hakkında bilgisi olan varsa diye soruyorum aslında konum HDMI ama sıkıntım ses değil bilgisayarımdaki interneti ethernetli HDMI kablo ile televizyona aktaramamamdan kaynaklı yardımcı olan olursa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.