Şimdi Ara

GALAXY S2 Mİ XPERİA P Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun arastrmalarim sonucu bu iki cihazdan birini almaya karar verdim ama hangisini alacagimi bilmiyorum. Sekil ve timescape arayuzu olarak xperia p onde ayrica led bildirim isigida. Ama batarya ve donanim olarakta s2 onde. S2 bir hafta kullanma sansim oldu ve icsli cok hizli bir cihaz olarak geldi bana. Ama xperiada kamera tip ve ekran olarak onde diyolarda 1305 mh batarya skinti. Surekli sarj aletiyle gezmek istemoyorum. Bu iki cihaz arasinda tercihiniz hangisi olurdu acaba? Sadece bu iki cihazi degerlendirmenizi istiyorum cunku bunlardan birini alicam. Tlfdan yazdgm icin imla hatali olabilor kbakmayin
    simdiden yardimci olacaklara tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam bende bu iki cihaz arasında kaldım.. çoğu arkadasım s2 diyor ama tasarım olarak benim hosuma xperia p gidiyor...her iki telefonuda bilen biri konuya yorum yaparsa iyi olur bu durumda çok kişi var sanırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Architect_24

    hocam bende bu iki cihaz arasında kaldım.. çoğu arkadasım s2 diyor ama tasarım olarak benim hosuma xperia p gidiyor...her iki telefonuda bilen biri konuya yorum yaparsa iyi olur bu durumda çok kişi var sanırım :)

    Aynen sirf tasarim icin p agir basiyo ama s2 de kullandm ics yuklu cok hizli geldi. Youtubede icsli xperia p videolarina baktm hafif kasma vardi gbi ana ekranda gecislerde. Bide xperia p konusunu okudum. Adamlar sarji uzun gitsin diye yok 3g kapatin ekrani kisin falan filan yorumlar var bende 7/24 face aciktir 3g aktif hem telefonun butun ozelliklerini kullanamiycaksam niye okadar para vereyim. S2 de led bildirim isigi olsa ayri hava katiyo bnce s2 alirdim kesin. Bide s2 de sebeke ustunde goruntulu gorusme varmi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2 tabiikki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

    S2 tabiikki

    Neye gore mesela hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya pek yorum yapan yok :( bn biraz araştırdımda kardeş s2 daha önde gibi donanım olarak fakat tasarım bencede p..yalnız ben biraz daha bekleyip xperia s almayı düşünmeye basladım...
  • s2 tabikide kalitesi ust seviye ve mali400 gibi guclu bir gpusu var cift cekirdek bir islemcisi var kisacasi s2.al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.