Şimdi Ara

Galaxy s2 mi Xperia P mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iki cihazda paralel ithalat 800 kusure mal olacak. Paralel ithalat olacagindan dolayi problem vermeyen bi cihaz almak istiyorum. İkiside jelly bon guncellemesi alicak. Daha sonrasi ikisindede muamma. Performans olarak s2 daha iyi onuda okuyorum yorumlarda. Benim icin gorsellik onemli bi ara s2 hayraniydm fakat led bildirim isigi aliminyum kasayla p de aklimi karistirmiyl deil. Ben rom yapan biriyim ve calismalarm hep xperia gorselliginde ve xperia android tasarimina hastaym. Toucwizdendd bi okadar nefret ediyorum. Disa verdigi ses yuksekligi hangisinin daha yuksektir? Resim kalitesi? Bide 945 kullaniyorum suan bu cihaz haricindeki cihazlarimi hep 3-4 yil kullandm. Bni 3-4 yil goturecek bir cihaz istiyorum zirtbirt hata vermiycek donanimida guncellemeleri kaldrsn iatiyorum. P nin batarya ve hafiza durumu aklimi karistiriyo. Suan cok kararsizim artik deistirmek istiyorm ve haftaya bu iki cihazdan birini alicam. Yardimci olursanz tskler.
    Edit: tlfdan yazdgmdan bazi harf hatalari ve imla htalri olablr.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 14 Ekim 2012; 2:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İkisinin yerine evo 3D nasıl? Ram ve işlemcisi çok iyi, batarya problemi yok, hafıza problemi yok, kamera 5 mp... Arayüz konusunda iyi android sense mesela

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam evo 3d hic gormedm canli olarak desem. Cunku htc pek sevmiyorm bide 3dler agir galiba biraz. Lg p920 inceledm mesela bna bayagi agir geldi. Kamera onmli bnm icin bide bu cihZ sanrsam 1000 tlnin altinda yok. Bnm ki 860 a xperia p yenicarsmdan. S2 de 840 a forumdan bi arkadastan. İkiside sifir paralel ithalat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus
  • Bu iki cihaz arasinda kaldgimi soylemistm ama alternatifler geliyo surekli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.