Şimdi Ara

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN -GALAXY S3-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonun bütün sesleri açık titreşim dahil. ancak alarmı kurduğumda sabah önce 5 sn alarm çalışıyor ama sonra ses kesiliyor. bu arada titreşim devam ediyor. ekranda alarm çalıyormuş gibi gösteriyor ama ses yok. bazende hoparlörden müzik açtığımda da bir süre çalıyor sonra yine tüm sesler açık olmasına rağmen dışarıya ses vermiyor. bazende herşey normaldi.
    bugün samsung'u aradım durumu izah ettim, bana reset atmam gerektiğini söylediler. reset attım bende. resetten sonra bu sefer hiç sesi çıkmıyor dışarı. ne alarmda ne müzikte. kulaklık takınca normal. yok mu bi çözümü. yazılımsal mı ? jeally bean gelince düzelir mi ?
    servise göndermek istemiyorum. başına gelebileceklerini tahmin ediyorsunuz. yazılımsalsa zaten bugün yarın jelly bean gelicek bekleyeyim biraz daha.
    yardımınızı bekliyorum.



  • öncelikle geçmiş olsun mesajınıza cevap atılmadığını gördüm ve yazmak istedim bende de sizdeki kadar olmasada sıkıntılar ses yönünnden ancak bende garantiye verme taraftarı değilim jely bean ı bekliyorum yeni gelen güncellemeyle düzeleceğine inanıyorum düzelmezse sonrasına bakarız jely bean de gecikecek gibime geliyor ama bence servise gidene akdar biraz beklemek yararımıza olacak gibi tekrar geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.