Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
44
Favori
94.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Wipe haberini aldığımda ara vermiştim boşa kasmayayım diye. Wipe geldi mi acaba?


    Bu arada oyuna gömen şuursuzlara pek aldırmayın, eğer biraz bilimkurgu ve uzay merakınız varsa şu an oyun kesinlikle alınabilir seviyede artık ve eşi benzeri olmayan, büyük incelikle özene bezene hala yapılıyor olan ve konsola da muhtemelen hiçbir zaman gelmeyecek olan bir evren bu Star Citizen. Adı konsol üssü olan bir kanalın kalibresi bellidir kime ne anlatıyorsun. Topluluğu bile kalite bir oyun bu. Bazı outpostlarda yol bulamazsın yazarsın tarif eder adam, uzayda gemin patlasa yazsan gelir biri dur oradan geçiyordum atıvereyim seni der. Gemi alıcam sizce hangisini alayım diye sorarsın dur bende alma planı yaptığın gemi var, şuraya gel bi tur vereyim kullan bakalım sevecek misin der gemisini verir. Gemimi uçarken izlemesi de keyifliymiş diyor bir de oturmuş izlemiş landing area'da. Ötesi var mı ya? B oyun biraz da anın keyfini çıkarma oyunudur sürekli uğraş uğraş oyunu değildir. Kendi planını kendin belirliyorsun şu an oyunda zaten, belli bir "şunu yap bunu yap" durumu yok. Hem mmo'dur hem RPG'dir hem de harika görsellere sahip bir uzay simulasyonudur.


    Chris Roberts'ın geçmişiymiş bilmemne. Adam taş gibi oyun yapıyor ekibiyle ve konsolda hiçbir zaman deneyim edemeyeceğin türde, grafik detayında, oynanışta bir oyun yapıyor. Herhalde gömecek ne yapacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Kasım 2021; 16:48:11 >




  • Wipe geldi evet. 3.15.1'e de geçecek IAE ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 12 Kasım 2021; 21:53:16 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

    Konsol Üssü iyi araştırma yapmamış ne yazık ki.


    3.15 ile wipe geldi. 130k ile başladım ama.

  • Bounty Hunter görevlerini bozmuşlar biraz. Onun dışında yeni türeyen bug yok gibi. Trade fixlenmiş, yapılabilir. 30K koruması da var artık, gerçi henüz 30k almadım ama şans da olabilir. Yeni eklenen özellikler Allah'a emanet tabi ama 3.15.1'i görmek lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 13 Kasım 2021; 0:38:54 >
  • Hesap isteyen var ise pm atabilirsiniz. Güzel bir başlangıç paketim var.
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 13 Aralık 2021; 19:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunın altından nasıl bi dümen çıkacak merak ediyorum. adamlar NFT dümeni çıkmadan kendi NFT'lerini yapmış aslında. isme kayıtlı özel uzay gemisi nedir lan 30.000 dolara  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 

  • scam

  •  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]wccftech
    Squadron 42 Likely At Least a Couple Years Away Admits CIG, Sequels Already in the Plans
    https://wccftech.com/squadron-42-2-years-away-sequels-planned/?fbclid=IwAR3RSPfeVufEv5LBQWNAfuoMKUCmsbmXsRvFF1sBYPKzg0P17J7fKwQIlIQ
  • Oyun ilk başta istenilen bütçenin 60 katını toplamış. Düşünün. Biri çıkıp sizden araba yapmak için x para istiyor, siz 60x para veriyorsunuz ve ortada çalışır araba yok.

    60 kat para + 10 yıl süre = Alpha sürüm.

    Oyun tam çıkacak gibi oluyor... Hop erteledik! ama sor bir niye erteledik? Yeni şeyler aklımıza geldi. O yüzden pamuk eller cebe:)

    Tosuncuk en azından bazılarına kazandırmıştı.

    Oyun 2014 yılında çıkacaktı. Ertelendi, ertelendi, sonra süresiz. ertelenme tatsızlığı oldu. :)
    Alpha 3.0 sürümü bile ertelenmişti bu oyunun. Oradan anlayın vaziyeti.
    Alpha sürüm ne demek? Henüz test aşamasında olmak demektir. Yani siz bu alpha sürümü aldığınızda doğal olarak bir "tester" oluyorsunuz. Bug, optimizasyon ve eksik şeylerden "şikayet" edemezsiniz demek.
    Yapımcı biz bu işi kotaramadik deyip projeyi bıraktığında öylece kalırsınız demek. Yaşanmışı var.
    Şu ana kadar, şu tarihte çıkarıyoruz dedikleri hiçbir tarihte oyun çıkmadı.
    Hollywood yıldızlarının olduğu tek oyunculu hikaye modu süresiz olarak ertelendi. Daha ne demelerini bekliyorsunuz? Sizi kekledik yazılı plaketi adrese göndermelerini mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 5 Mart 2022; 2:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    yeni arkadaşlarda görsün de düşmesin bu bataklığa.

  • Winter iş coming denen arkadaş oyunu bilmiyorsun konuşma lütfen bana ayda 400dolar kazandıran oyuna 5000 dolarda yatırırım. Oyun metaverse evrenine geçiş yaptıktan sonra almadığına pişman olunca görüşürüz. Oyun şu haliyle bile muadili olan oyunların toplamından bile daha iyi ve oynanabilir. Bir kaç eksik mekaniğinden dolayı oyun Alpha sürümünden çıkmıyor. Squadron 42 önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak. Kuvvetle muhtemel kasım ayında gelebilir. Oyun ilk çıktığında 6 kişiyle başladılar şimdi 1700 kişiyle oyunu yapıyorlar. 2013 den beri takip ediyorum. 2017 de paketini aldım o gündür başka hiç bir oyunu oynamak istemiyorum.

  • Oyun ilk çıktığında sadece hikaye olarak 3 sürümden oluşacaktı ilk olan squadron 42 olarak piyasaya çıkacaktı. Daha sonra oyuncular Online olmasını istediler. O günden itibaren değişikliğe gittiler 2017 yılında squadron 42 nin 1 saatlik gameplayi mevcut YouTube da bulabilirsin hatta en son citizencondan bir video atayım bak öğren winter is coming

     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]NotGeminiyoutube
    ▼ This video made you want to play star citizen ? Use my referral code below AND START a Star Citizen account with 5000 EXTRA CREDITS (UEC) in your pocket with the link : https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-GQL2-2DW6 Check full CitizenCon Life in the verse at https://www.youtube.com/user/RobertsSpaceInd ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- International Creative Community CCC : https://discord.gg/FGna2cU ▼ FOLLOW ME FOR MORE STAR CITIZEN! Youtube - https://www.youtube.com/c/NotGemini Twitter - https://twitter.com/NotGemini1 Twitch - https://www.twitch.tv/notgemini1 Facebook - https://www.facebook.com/notgemini.notgemini.7/ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- This year’s biggest panel takes you on a guided tour of the current in-game universe. Join the developers who bring it all to life to explore locations, systems, gameplay, and more. ------------------------------------------ Roberts Space Industries is a spacecraft manufacturer within the persistent-world game "Star Citizen" and its companion single-player spaceflight sim, "Squadron 42." RSI is also your portal for information, updates, and purchases of your very own spacecraft with which to trade, plunder, and protect the citizens of Star Citizen. Be sure to visit Roberts Space Industries here and on your favorite social platform: RSI - http://RobertsSpaceIndustries.com Facebook - http://bit.ly/RSI_Facebook Twitter - http://bit.ly/RSI_Twitter Twitch (Star Citizen) - http://bit.ly/RSI_Twitch Instagram - http://bit.ly/RSI_Instagram #StarCitizen #Pyro #Demo #Clouds
    https://www.youtube.com/watch?v=tvoeZAfCfP4&feature=youtu.be
  • Babafear B kullanıcısına yanıt

    star atlasla karıştırıyor olmayasın?! benimde gemim var ana 4 dolar bile kazandırmıyor nasıl oluyor bu iş?

  • yav he hee gelmiş yine main hesabıyla cevap yazamayan birinin bugün üye olan fakesi hikaye anlatıyor. 400 dolar kazandırıyormuş 5000 dolar yatırırmış. internet faturasını ödemesen internetsiz çıldıracak cocuklar sanal ortamda istedikleri şeyleri yazabiliyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Mart 2022; 0:43:28 >
  • Bu oyunun benden çok bekleyeni yoktur. Fakat tam manasıyla çıkacağına inancım gittikçe düşüyor. Bunun en önemli sebebi; şu an oldukları konumda oldukça iyi kazanıyorlar, her çıkardıkları gemi satılıyor, backers mi desem destekçi mi desem nedir sürekli bir para girişi söz konusu ve oyuncular da ellerinde kırılgan da olsa birşey var , iyi kötü ilerleme de söz konusu ve bizim istediklerimizi geç te olsa yapıyorlar diyerek huzursuzluğu bastıra bastıra basıyorlar parayı. F-35 projesine dönecek gibi duruyor. İstenen şey çok, platform herşeyi yetiştireyim derken çorba. Artık genişlemeyi bırakıp çerçevelemeyi düşünmeleri gerek. Optimizasyon yerlerde. Mining hariç kargo yok yolcu taşıma yok bunlar basit şeyler yani elite dangerous kısıtlı bütçesiyle nasıl da vakit geçirtti bize. Bunlara para yağdıkça ipe un seriyorlar. Yok bulut istediniz rahat bir senesi var, yok death of a spaceman istediniz sisteme sokmak oturtmak 2 sene, nehirler ovalar gezegenler resmen gerçek hayatı bırak, burada yaşa dedirtiyor öyle güzel simülasyon fakat ayağın takılsa crash yiyorsun. Optimizasyon çıkart robert reyiz. Roadmapina sıçtırtma. Biraz hani gözlerinde ışıltı görsem basıcam bin dolarları sana söz.





  • geçenelrde bir yayın izledim, oyuncular toplanıp bir gezegende göl buldular gemiyi gölün yanına indirdiler gemiden inip gölün yanına oturup manzarayı seyrettiler  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 


    düşünün artık o kadar eğlenceli bir oyun

  • Doların yeni artmaya başladığı dönemlerdi(2'ye geliyordu sanırım) "OOyun daha çıkmadı ki, dolar da biraz düşsün sonra alırım" diyip sadece 30$'lık Lifetime Insurance olan bir gemiyi almıştım. Oyun hala çıkmadığı, dolar da bu hale geldiği için sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

  • Oyunda görev vs gelişti mi,birde oyunun kendi parası ile araç alınıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrmTrn kullanıcısına yanıt
    Görevler vs var. Gelişip gelişmediği noktasında yorumum yok. Beklentini karşılar mı kendin bakmalısın.
    Oyunda oyuniçi para ile gemi alma ve kiralama var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim,bayadır girmedim uec para birimi ne oluyor.Almışım kalmış öyle.

     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.