Şimdi Ara

TEB ''ÜniversiTEB'' kredi kartı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 03.10.2012 tarihinde internet üzerinden ''ÜniversiTeb'' kredi kartına başvuru yaptım. Başvuru sonrası şu telefona öğrenci kimliğiniz ve nüfus cüzdanınızı fax olarak gönderin diye bir not çıktı ve bende 04.10.2012 tarihinde saat 17.00 gibi fax'ı gönderdim. Bu sabah TEB'in sitesinde ''başvurum nerede'' butonuna tıklayıp başvurumun onaylanıp onaylanmadığına baktım ve ''kartınız değerlendirildi ve basım aşamasında'' yazdığını gördüm, az önce tekrar girdim ve ''kartınız kuryeye verilmiştir'' yazıyordu. Şimdi burada kafama takılan hafta sonlarını tatil günü olduğundan dolayı saymassak. Cuma ve pazartesi ve bugün yani 3 gün geçmiş oluyor başvurunun üzerinden. 3 günde kredi kartının onaylanıp kuryeye verilme olasılığı var mı?



  • Adamlar yalan mı söyleyecek ? Başkasının kartınımı gönderecek ? Ben İş Bankasından almıştım. 1 haftada gelmişti. Ama birde müşteri oranını düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    Adamlar yalan mı söyleyecek ? Başkasının kartınımı gönderecek ? Ben İş Bankasından almıştım. 1 haftada gelmişti. Ama birde müşteri oranını düşün.

    Tabii ki yalan söylemeyecekler ama. ''Başvurum nerede kısmında'' ##Ekranda yer alan bilgiler, bilgi amaçlı olup ihtilaf halinde banka kayıtları esas alınacaktır.## Böyle bir yazı var o yüzden sordum, orada gönderildi diyipte sonradan orası bilgilendirme amaçlı beyefendi demesinler :)
  • bana 5 gün içinde gelmişti üstelik öğrenci kimliğimin ve nufus cüzdanımın fotokopisini istedikleri halde göndermemiştim
  • Onayladıysa gelir. Bu kadar telaş yapma. Gelmezse bankayı ara kuryenin numarasını al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.