Şimdi Ara

Logo bazı browserlarda düzgün çıkmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba wordpress tabanlı bir site hazırladım ancak ufak bir iki sorun var. Logom klasik olarak sol üstte duruyor, ancak bazı browserlarda düzgün görüntülenemiyor. Örneğin bende chrome, firefox ve explorerda düzgünken operada kırmızı bir border içinde başlık yazısını görüyorum. Başka birine kontrol ettirdim onda chrome ve firefoxta da açılmamış. Sanırım CSS ile alakalı bir sorun ama çıkamadım işin içinde. Adres şu: http://bridge.derinbay.net Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

    Merhaba wordpress tabanlı bir site hazırladım ancak ufak bir iki sorun var. Logom klasik olarak sol üstte duruyor, ancak bazı browserlarda düzgün görüntülenemiyor. Örneğin bende chrome, firefox ve explorerda düzgünken operada kırmızı bir border içinde başlık yazısını görüyorum. Başka birine kontrol ettirdim onda chrome ve firefoxta da açılmamış. Sanırım CSS ile alakalı bir sorun ama çıkamadım işin içinde. Adres şu: http://bridge.derinbay.net Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

    Logonun bulunduğu div etiketindeki <img src="....." kodlu satırı kontrol edin.
    Orada bir hata olabilir, gerekirse silip tekrar çağırın.
    Doğru hatırlıyorsam <img src=" den sonra direkt olarak upload edilmiş klasör ismiyle devam etmesi gerekir <img src="images/logo.jpg" ..../> gibi...




  • Evet linklerde bir sorun varmış, teşekkürler. Yine de bazı browserlarda olup bazılarında olmamasını anlayamadım ama sorun çözüldü :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

    Evet linklerde bir sorun varmış, teşekkürler. Yine de bazı browserlarda olup bazılarında olmamasını anlayamadım ama sorun çözüldü :)

    Yardımcı olabildeysem sevindim.
    Sizin kendi makinanızda sorun olmamasının sebebi logo image'ının zaten sizin bilgisayarınızda bulunması ve oradan görmesi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

    Evet linklerde bir sorun varmış, teşekkürler. Yine de bazı browserlarda olup bazılarında olmamasını anlayamadım ama sorun çözüldü :)

    arkadaşım browserlar o logoyu cacheye alır bi kere doğru girmişsindir sonra bozmuşsundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.