Şimdi Ara

Eğlenceli Oyunlarda Son Nokta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3D Kumsal Yarışı

    Sahilde kumların içinde yarışmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Eğlenceli bir oyun olmasına rağmen gayetde zor olan 3d kumsal yarışı oyununda rakiplerinizi geçmeniz gerekmektedir. Oyun yüklendikten sonra PLAY Butonuna tıklayınız. Araç rengi ve yarış parkuru seçtikten sonra yarışa başlıya bilirsiniz. Bölüm seçiminin ardından reklam geçişi olacak, reklam dolana kadar bekleyin ve sağ alt köşede PLAY GAME (oyunu oyna) butonuna tıklayarak bu güzel oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Bol şanslar dileriz.

    3D Otoban Kaçışı

    Nostaljik arabalarla güzel bir yarışa ne dersiniz. Amaç ters yöne girmiş olan araçınızın karşıdan gelen araçlara çarpmamak yol alabilmeniz. Başta kolay gelebilir level atladıkca oyun zorlaşıyor. Oyuna başlamak için Click Anywhere yazısına tıklıyoruz gelen ekrandan sol alt köşede Start Game'e tıklıyoruz. Space (boşluk tuşu) tuşuna bastığımızda oyun başlıyor. Kaza yaptığınızda yine Space(boşluk tuşu) tuşuna basmanız yeterli. İyi oyunlar dileriz.

    3D Beceri oyunu

    Anrgry birds oyununun bir benzeri olan 3d beceri oyununda kirpileri fırlatarak diğer orman hayvanlarını vurmaya çalışacaksınız. Sapan ile fırlatacağınız kirpiler oldukça hızlı o yüzden sırtlarına paraşüt takmışlar. Şayet çok uzağa fırlatırsanız bir defa daha mouse sol tuşuna basarak paraşütü açıp yavaşlatabilirsiniz. Oyunu oynamak için PLAY NOW ( şimdi oyna ) yazısına tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu oynamadan önce sizlere küçük bir tanıtım yapılacaktır. Daha fazla 3d oyun için oyunone.com u takip etmeyi unutmayın.

    oyunone.com







  • Gittigidiyordan bir ürün hakkında bilgi almak için soru sordum o kadar karakterlilerki cevap vermediği gibi sorduğum ürünün fiyatı 20tl arttırdılar.

    Canları küfür yemek istemiş, umarım işleri rast gitmez. Bu karekterle gitse de hayır gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.