Şimdi Ara

bugün lg lm960v aldım sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün sonunda karar verdim ve gidip aldım cihazı yarın getirip kuracaklar bana ayarlar ve nelere dikkat edeceğim hakkında yardın edermisiniz bu tv nasıl ben çok beğenererk aldım ve sizin fikirlerinizi bekliyorum benim için önemli ...



  • İsik sizmasina dikkat et mutlaka bak ona lg nin lm serilerinde cik sık rastlabiyor. Bnde 2 hafta once 660 s aldim ekranin sag tarafinda kocaman bir isik sizmasi var kanal gecislerinde cok rahatsiz edio beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaAllah
    Aynı ürünle ilgileniyorum; kaç inch, nereden ve kaça aldığınızı yazarsanız sevinirim
  • vatan bilgisayardan 55. aldım 5999tlye 12 taksit
  • bende turuncu indirimden aldım 10 kasımda 55" hem digiturk hediyesi hemde 3d kamera hediyesi cazipti fiyatta çok iiydi gerçekten. neredeyse 1 aydır kullanıyorum tv yi öncelikle smart tv denen olay tamamen hayal kırıklığı bence. tamam güzel yanları var vs ama bilmemnedizi.com gibi adreslere girip tam ekran video oynatmıyor video oynatırken donuyor vs. kendi kablosuz dongle ı sanırım çok hızlı değil çok takılıyor pc ye erişirken yada youtube dan video izlerken. benim çok hoşuma gitmedi ben daha bir smart bekliyordum cidden. görüntüye gelince, herşeymi bu kadar net ve kesintisiz görünür anlamıyorumki artık trailer izleyeceksem bile tv de izliyorum o derece :) ben zaten bilgisayarıma bağlanayım oradaki filmleri tvde izleyeyim diye almıştım digiturk hediyesi cabası olmuş oldu benim adıma. tavsiye ederim, firmware güncellemeleri ile benim rahatsız olduğum sorunlar çözülecektir umudu ile yaşamaktayım birde google tv yazılım yada firmware güncellemesi ile bu tvlere gelecek gibi bir söylenti var, olursa güzel olur :)




  • Samsungu lg den ayıran en önemli özellik sanırım videoların tam ekran olması ve donma olayının neredeyse hiç olmaması.
  • Alan arkadaştan ses yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden sizin fikirleriniz benim için önemli demiş gerisini koyvermiş :) Arkadaşım senin fikirlerinde bizim için önemli tecrübelerini anlatta bizde fikir edinelim. Bende bu model ile samsung es8000 arasında kaldım kafayı yemek üzereyim :)
  • Son güncellemelerden sonra lgninde tam ekran video oynattığını biliyorum en azından 660 modelinde böyle bir uygulama mevcut. 960 modeli gerçekten çok güzel ama ben philipsden yanayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nusabem

    Son güncellemelerden sonra lgninde tam ekran video oynattığını biliyorum en azından 660 modelinde böyle bir uygulama mevcut. 960 modeli gerçekten çok güzel ama ben philipsden yanayım.

    Hocam nerelerdeydin ya özlettin kendini. Dediğin doğru. Son güncelleme ile birlikte 660S tam ekran video oynatabiliyor. Ama diğer modellerede güncelleme geldi diye biliyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.