Şimdi Ara

Pirelli Cinturato P1 aldım 4 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım Megane-1. Orijinal ebatları 175/70/14 ama ben bu sefer bir değişiklik yaptım 185/65/14 aldım. Görüldüğü gibi pek radikal bir değişiklik değil ama yol tutuş konusunda olumlu olacağı kanısındayım konfor hissedilemeyecek ölçüde azalsa da.

    4 lastik 480 liraya (6 taksit) mal oldu, balans sibop (nasıl yazıldığını bilmiyorum, iyi bilen biri aydınlatırsa değiştiririm) felan her şey dahil yani.

    Ankara'da Yaman Lastik'te değiştirdim. Çok ilgilendiler ve hızlı bir şekilde değiştirdiler. Ön fiyat araştırması yaptım, diğer bayiler 6 taksit için 500 lira fiyat verirken burası 480 lira söyledi.

    1 yıllık yol yardımı hediye ediliyor yanında. Uzun yola gidip gelen biri olarak çok hoşuma gitti bu. İlerde oluşabilecek herhangi bir problemde de yardımcı olacaklarını söylediler, balans bozulması gibi.

    Lastikler çok sessiz gibi geldi bana ama yanıltıcı olabilir çünkü önceki lastiklerin durumu çok çok kötüydü. Bridgestone B250 kullanıyordum, muhtemelen bir daha asla kullanmayacağım o seriyi.

    İlerde lastikle ilgili net yorumlarımı da yazarım.

    Teşekkürler :)



  • Hayirli olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: time is up

    Hayirli olsun :)

    Teşekkür ederim. Hayret daha kimse o paraya şunu alsaydın, bunu alsaydın diye yorum yapmamış :)
  • Hayırlı olsun. Fiyat uygunmuş. Ama onu alacağınıza
  • Aynı lastikleri, aynı fiyata Şubat ayında almıştım. Gerçekten yumuşak bir lastik. Michelin ile rekabet için hamurunun yumuşak tutulduğunu lastikci söylemişti. Yaklaşık 15.000km oldu. Genel olarak memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alidolek

    Aynı lastikleri, aynı fiyata Şubat ayında almıştım. Gerçekten yumuşak bir lastik. Michelin ile rekabet için hamurunun yumuşak tutulduğunu lastikci söylemişti. Yaklaşık 15.000km oldu. Genel olarak memnunum.

    Evet dediğiniz gibi, lastikler takılmadan önce yanaklarını biraz bükmeye çalıştım bayağı dışa doğru geliyorlar. Michelin ile benzer yumuşaklığı var umarım balon olayı olmaz.
  • Şu ana kadar öyle bir sorun olmadı şükür, ama ön lastikler biraz fazla aşındı gibi. (Araba önden çekişli)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4bin km'yi devirdik, şimdiye kadar herhangi bir problem olmadı, tabi uzun bir süre olmadı farkındayım. eski Bridgestone B250 lastiklerime göre çok daha sessiz ve yumuşak. arabam yol sesi konusunda yeterli olmadığı için sessiz olması benim için önemliydi. umarım 30bin km olduğunda da aynı cümleleri kurabilirim :)

    megane 1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.