Şimdi Ara

istanbul içi fransızca kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım okuldaki 2. yabancı dil olan fransızcanın yanına kurs olarak da takviye almak istiyorum. İstanbuldayım mümkünse anadolu yakası ama ulaşım sıkıntısı olmazsa-çok arada bir yerde değilse- avrupa yakasındada olur. Bütçe olarak sıkıntım yok ama astronomik rakamlarda olmasın yıllık 12-13.000tl gibi.

    teşekkür ederim.



  • Avrupa yakasında benim bildiğim taksimde Fransız Kültür Merkezi var.Gayet kaliteli diye duydum.
    http://ifturquie.org/tr/index.php/istanbul/p/1/ burdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • istanbulda infolang dil okulları var . ben fransızca egitim aldım orda . sonra erasmusla fransaya gittim ve gayet rahat ettim . öneririm sana . infolang zaten yurt dısında da kendini duyurmus bi dil kursu . belki duymussundur Londrada franchise şube acıldı . bu büyük bir gelişme
  • ben infolang dil okullarında turizm ingilizcesi aldım, mesleki programları çok başarılı.Genel ingilizce sınıfları da güvenilir. Öğretme garantisi veriyorlar. O dediğiniz fiyat gerçekten çok uçuk. iyi araştırmanızı öneririm.
  • BLUE APPLe DİL OKULLARI

    Fransızca eğitimi toplamda 5 kur, 10 seviyeden oluşmaktadır. Her kur 96, her seviye de 50 ders saatinden oluşmaktadır. Maksimum 14 kişilik sınıflarda, anadili Fransızca olan yabancı eğitmenler tarafından eğitim verilmektedir. Konuşma ağırlıklı bir eğitim vermekteyiz " Bizim bir dili öğrenmekten anladığımız, o dili konuşmaktır " derslerde ağırlıklı olarak konuşma ağırlıklı bir eğitim verilir fakat aynı zamanda grammer eğitimi de verilmektedir. Kayıt yaptırdığınız seansta sınıflar 10 kişiye ulaştığı zaman eğitime başlarsınız.

    SEANSLAR

    H.içi
    Salı - Perşembe : 17:00 / 19:00 - 19:30 / 21:30 (1 kur (96 ders saati) 16 hafta sürer)

    H.sonu
    Cumartesi - Pazar : 09:00 / 12:00 - 12:15 / 15:15 - 15:30 / 18:30 - 18:45 / 21:45 (1 kur (96 ders saati) 12 hafta sürer)

    KAMPANYALARIMIZ

    Normal Kur Ücretimiz: 1200 TL'dir

    31 Ekim'e kadar sürecek kampanyalarımız şu şekildedir.

    1 seviye (50 ders saati eğitim) 99 tl + 50 tl'lik kitap ve döküman ücreti
    1 kur (96 ders saati eğitim) 149 tl + 50 tl'lik kitap ve döküman ücreti
    3 kur (300 ders saati eğitim) 499 tl + 50 tl'lik kitap ve döküman ücreti

    Bu kampanyalardan sadece 1 kereye mahsus yararlanabilirsiniz.

    YURTDIŞI EĞİTİM KAMPANYASI

    2 kur ( 200 ders saati eğitim) + Fransa'da 2 hafta dil eğitimi 2400 tl

    Fransa'daki eğitimde konaklama, eğitim ve sabah kahvaltısı, akşam yemeği ücretlerini kurumumuz karşılar,
    uçak bileti ve vize ücreti tarafınızdan karşılanır.




  • dostum kursa gittiğinde konuşmanı geliştirecek bi yere git grammeri heryerde veriyolar mesela infolang dil okulu isminde biyer var konuşmaya özel sınıf kurmuşlar bu hususa ait birçok mult medyası olan u şeklinde masalar var herkez yüzyüze ve bu şekilde konuşma içingerekli özgüvenide sağlıyosun bence buraya bi bak
    anadolu yakası kadıköy şubesi iletişim bilgileri
    Kadıköy
    Sögütlüçesme Cad. Karadut Sk. No:18 Altıyol - Kadıköy / İSTANBUL
    Telefon: 0216 550 99 52 (Pbx)
    Faks: 0216 550 99 53
    e-Posta: info@infolang.com
  • Şu sitede bazı Fransızca kurslarının bilgileri var: fransizcakursu.info.tr
    Elbette bütçenize göre en ucuz belediyelerin kursları, en pahalı konsolosluk destekli kültür merkezleri olacaktır.
  • tödok olmalı tercihiniz
  • Alegron hocanın bize kattılarını fransaya tatilimizde anladık. çok teşekkürler akademik batı dilleri bünyenizde kaliteli hocalar bulundurduğunuz için :) ve evet hepsi kavga eder gibi konuşuyor zamanla anlarsınız :)
  • Fransızca için İngilizce eğitimi için araştırmalarım doğrultusunda doktora YDS eğitimi için akademik batı dillerini keşfettim puanımı aldıktan sonra.Fransızcaya merak saldım B1 seviyesine kadar geldim tek kelime ile grand(Harika) idi.hocam Candide ve kurum çalışanları çok ilgili



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembegözlük -- 25 Nisan 2020; 23:34:7 >
  • 1 buçuk yil once fransaya yerlestim esim ve kizimin dil öğrencimi icin bircok kurumla görüştüm onları da yanima alacağım icin.ozellikle 17 yasindaki kizim okula burada devam edeceği icin konusma ve yazma cok onemliydi. akademik bati dillerinden bire bir ozel ders aldilar fransiz bir hocadan ve cok memnundular.
  • Berlitz ile gorusebilirsiniz. 142 yillik tecrubesi ile Dunyada yabanci dil ogrenmede en basarili dil okulu olarak gosterilmektedir.

    0 212 211 13 61
    info@berlitz-istanbul.com

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alişderler

    1 buçuk yil once fransaya yerlestim esim ve kizimin dil öğrencimi icin bircok kurumla görüştüm onları da yanima alacağım icin.ozellikle 17 yasindaki kizim okula burada devam edeceği icin konusma ve yazma cok onemliydi. akademik bati dillerinden bire bir ozel ders aldilar fransiz bir hocadan ve cok memnundular.
    Merhaba özel mesaj atmayı denedim, kabul etmiyormuşsunuz. Buraya yazıyorum.
    Abi merhaba. Umarım iyisinizdir. Fransa’da yaşıyormuşsunuz , birkaç sorum olacak müsaitseniz. Öncelikle neyim ne yapıyorum onu söyleyeyim. Galatasaray lisesinde okudum, Fransasızca biliyorum yani, şuan Koç üniversitesinde hukuk ve ekonomi okuyorum. Fransa’da yaşamayı düşünüyorum, siz ne iş yapıyorsunuz orada eğer özel değilse ve tavsiye eder misinizi? Paris ve Strasbourgda kaldım. Strasbourgu çok beğenmiştim ama gelecekte yaşamak için Paris düşünüyorum. Çok teşekkürler, iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yüksek mühendis olarak fransada bir sanayi şirketinde iş başvurusu için bile cvme yazacak kadar olan fransızcamın yetmeyeceğine karar verdim üstüne birde pandemi patlayınca kabul edildiğim bir iş için bile 6 ay en az beklemem gerektiği söylendi. o arada franszıcamı gitmeden biile arttırmaya karar verdim. kursa yazıldım. akademik batı dillerinde Vayle hoca ile hem online hem yüzyüze maskeli geçen derslerimizden gerçekten keyif alıyorum. henüz bitmedi dersler ama hala keyif alıyorum ilerlettim bence kendimi kesinlikle. Vayle hoca sağolsun :)
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt

    Mesajinizi gorunce yanitlama ihtiyaci hissettim.

    Biz de ailecek Turkiyeye donus yaptik - hayatimin en buyuk hatasiydi- cok yanlis zamanda gelmisiz - Paris'te arron. 16 da oturuyorduk. Oncelikle size tavsiyem bu genc yasta oncelikle isvicre olmazsa fransaya gitmek icin elinizden geleni yapin. Ancak Paris mi onu bilemiyorum yasamak icin , 84m2 apartman dairesine 2475 euro kira veriyordum. Paris cok pahali, ancak cok yakin Boulogne ya da biraz daha uzak, uzak dedigim 30-40 km, yerlerde cok daha iyi yasayabilirsiniz. Barinma ucreti disinda Turkiyeye gore cok daha ucuz.

    Oglum Ankarada CDG lisesine gidiyor, anlayacaginiz fransiz egitimine devam, en kisa zamanda geri donmeyi dusunuyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.