Şimdi Ara

Kemerli burun hakkındaki görüşleriniz ve resimdeki kişiye yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kemerli burun erkeklerde nasıl duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bland -- 3 Ağustos 2013; 18:04:42 >



  • yakışmıyor dostum. bendede kemer var. ameliyat olacağım inşallah 2 seneye
  • bende yakışmadığını düşünüyorum ama niyeyse yakıştığını düşünende çok
  • 2 sene sonra ameliyat olucam bende de var :S
  • Kemerli Burun Hakkında Genel Bilgiler

    Kemerli burun estetik amaçlı müracaat edilen en fazla burun tipi olarak göze batmaktadır. Bunun nedeni bu tarz burun yapısına sahip insanlarda kemerli burnun daha belirgin durması ve büyük görünmesidir diyebiliriz. Aslında diğer burun türleri gibi kişiye göre güzel durabilen bu burun tipi yüzü daha küçük olan insanlarda belirgin olarak gözükmesi sebebiyle estetik amaçlı düzeltilebiliyor. Kemerli burun halk arasında Laz burnu olarak bilinen üstten çıkık ve aşağıya doğru yay çizerek sarkan burun tipleridir. Üstten çıkık olması ve yay çizerek aşağıya doğru inmesi sebebiyle bu tip burunlar aslında normal boyutta olsa bile uzunmuş gibi görünebilirler. Bu nedenle bu tip burunlarda kısaltma asıl ameliyat olmaması gereklidir.
    Ameliyat konusunda kemerli buruna sahip insanlar daha çok kısaltma işlemi için başvurmaktadırlar. Oysaki kemerli burun için kısaltma işleminden çok kemerli kısmın yani çıkıntı kısmın törpülenerek kemik yapısının alçaltılması gerekir. Bu sayede çok uzunmuş gibi görünen kemerli burunlar üstten törpülenmesiyle kısaltılmış gibi görünecektir. Aslında yapılan işlem sonucu burnun ön kısmı aşağıya bakmak yerine karşıya bakacağı için sadece kısaltılmış gibi görünecektir. Yani burunun uzunluğunda herhangi bir işlem yapılmadan kısa gösterilmiş olacaktır. Kemerli burun estetiğinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta burunun kemer diye tabir edilen en yüksek noktasının haddinden fazla törpülenmemesi gerektiğidir. Haddinden fazla törpülenen kemerli burunlar kemiksiz çöküntü burunları andıracaktır.

    Haddinden fazla törpülendiği takdirde kemerli burunların uç kısımları daha şişkin görünür. Bu da estetik amaçlı gelenlerin talebini karşılamayacak bir burun şeklidir. Günümüzde geliştirilen estetik teknolojisi sayesinde artık kemerli burunlar da son derece basit ve zahmetsiz yapılabilmektedir. Kemerli burun estetiği ve diğer pek çok burun tipinde değişiklikler yapılması için estetik cerrahi hastanelerine başvurabiliriz. Bir şekilde törpülenerek hoş bir görünüme kavuşturulabilmektedir. Yurt dışında pek çok burun estetiği operasyonlarında kullanılan cihazlar ülkemizde de bulunmaktadır. Bu nedenle burun estetiği için yurt dışına giderek büyük bedeller ödemeye katlanmanıza gerek yok.
    Aynı teknolojilere ülkemizde faaliyet gösteren pek çok hastanede de bu ameliyatlar gerçekleştir.

    Kemerli burun ile ilgili detaylı bilgi ve çözümleriniz içinwww.burunestetikmerkezi.org ziyaret edebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.