Şimdi Ara

Bu nasıl 16 Mbit hız!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 Mbit'e kadar internetim ve yanında Tivibum var.Üye olurken 8 mbit'e kadar ve 16 mbit'e kadar 2 seçenek vardı..Apartmanınızdan birinin numarasını bulun bakalım 16 mbit'i destekliyormu sizin orası dediler..Buldum verdim baktılar tamam dediler.sizin orda 16 mbit hız sağlanır dediler..Bende 3-5 neyse farkını verdim 16 mbit'e kadar bağlattım...Kasım ayından beri çok şükür 16 hızı hiç görmedim..Yok biz gönderiyoruz siz alamıyorsunuz felan dediler..Bir de dedilerki tivibu bunun yarısını kullanır..Geçen hafta eve tivibu arızası için gelen eleman da dediki tv izlerken internete girme, internete girersen tivibunun kablosunu modemden çıkar..Olacak iş değilya neyse..denedim yine de hız değişmedi :))
    Var mı bu konuda bilgisi olan babayiğit...
    Çok dua ederim, çok :)))



  • Hocam açıkcası onlar kendilerini düşünüyolar kesinlikle sana 16 mbps internet sağlamıyacaklar üzgünüm dedikleri sadece lafda oyalamaca benımde 20mbps bugüne kadar 14 falan gördüm
  • Açıkcası bazen arayıp bağırıp çağırmak gerekiyor yoksa bir şey yapacakları yok.
  • TT da herşey mümkündür.

    sloganları
  • hiçbir pakette hiçbir hız garanti değil.fiberde bile garanti değilki bakrıda olsun.bi 8limitsiz pakeit var ama oda garanti değil.zaten anlamadığım tvyi endne internetten izliyorsun tivibu olarak.çanak anten sorunsuz alıyor.belki seç izle rakip olabilir.
  • Arkadaşlar isteğinizi twitterdan iletin ben sorunum olunca telefon açıyordum adam geçiştiriyodu. Twitter dan ttnetdestek e yzdmı hemen geri aradılar ve sorunumu bu şekilde çözdüm sorunu olanlara şiddetle tavsiyemdir.
  • Ben normalde uydudan izliyordum tv'yi.Turkcellden de vınn almıştım ama Samsunun merkezinde ne yazık ki vınn çekmedi...Turkcell de sorunu kabul edip ondan vazgeçince internet için araştırmaya başladım..Evde telefon ve apartmanda da fiber olmayınca eline düştük ttnetin..Ordan baktım limitsiz internet ve yalın hat çok pahallı...Üçü bi yerde diye paket var, tivibu maksi plus+16 mbite kadar limitsiz+heryöne 100 dk telefon 86 lira ayda ben de ona üye oldum...Gerisi böyle..Hep sorun hep sorun..Faturam bir kere bile 86 lira gelmedi,üç parçayı ayrı ayrı fiyatlandırdılar 120 felan ödediğim oldu.anlatana kadar göbeğim çatladı...
    10 ayda epey yol aldık ama şimdi de hız sorunu var :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aleregrax

    Arkadaşlar isteğinizi twitterdan iletin ben sorunum olunca telefon açıyordum adam geçiştiriyodu. Twitter dan ttnetdestek e yzdmı hemen geri aradılar ve sorunumu bu şekilde çözdüm sorunu olanlara şiddetle tavsiyemdir.

    twitter hesabı askıya alınmış tt nin http://www.tamindir.com/ttnet-destek-hesabi-twitterda-askiya-alindi_h/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    quote:

    Orijinalden alıntı: aleregrax

    Arkadaşlar isteğinizi twitterdan iletin ben sorunum olunca telefon açıyordum adam geçiştiriyodu. Twitter dan ttnetdestek e yzdmı hemen geri aradılar ve sorunumu bu şekilde çözdüm sorunu olanlara şiddetle tavsiyemdir.

    twitter hesabı askıya alınmış tt nin http://www.tamindir.com/ttnet-destek-hesabi-twitterda-askiya-alindi_h/

    Aşırı miktarda küfür ve şikayet geldiği için baş edemeyip nefes almak için askıya almışlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bi de telefonda o kadar sakinler ki sanki birşey olmamış gibi..İnsan hakkaten daha da deliriyor...
    Bazen dinlemeden 4-5 kişinin birbirine aktardığı oluyor..Durun diyorum ya durun bi dinleyin de öyle aktarın..Modeme bağlı olarak kullandığım alo 100 paketşi var, onda sorun vardı adamlar ttnetle ilgili olmasına rağmen türk telekom'a bağladılar..Bi de diyori bizimle ne alakası var bizi neden arıyorsunuz :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMOMPE -- 15 Eylül 2012; 21:12:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.