Şimdi Ara

GALAXY ACE S5830i SIM KART PROBLEMI **ACIL**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelıkle merhaba. Acıl yardımlarınıza ıhtıyacım var.
    Annem galaxy ace kullanıyor. Teknosadan aldık. Telefon 2 ay once donmustu kardesım de bataryasını cıkarttı tekrar taktı telefon samsung yazısına kadar gelıyo sonra tekrar baslıyor. Ben de androıd sıstemınden hıc anlamadıgım ıcın hıc dokunmadan teknosaya goturduk. Neyse aldılar telefonu falan 1 hafta sonra aldık. Telefonun arayuzu degısmıstı. Bakınca ılk gunku gıbı degıl yanı renkler doygun degıl bu durum benım hıc hosuma gıtmedı de annem ılgılenmedı fazla.
    Yaklasık 2 ay once telefon durup dururken yalnızca acıl arama moduna gecıyo arayan kımse anneme ulasamıyodu. Format falan attım ıcınde zaten bısey yuklu degıl. Sonra hafıza kartı hatası falan vermeye basladı onu da bıcımlendırdım ama devam ettı. Tabı sım kart sorunu devam ettı. Bataryayı ve kartı cıkartıp takınca turkcellı anca goruyorum.
    Aynı sorun son gunlerde yıne yasanmaya basladı. Hatta Bıraz once de karsılastık. Arayan kımse ulasamıyor. Ne yapmamız gerekıyor? Yardı,mlarınız ıcın sımdıden tesekkurler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an elle ayar yaparak düzelecek birşey gibi görünmüyor. androidin farklı bir versiyonunu yüklemeyi deneyebilirsin. anlamıyorsan uğraşma yeniden garantiye gönder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.