Şimdi Ara

*** Kablosuz depolama hakkında ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde sabit duracak bir yedek depo istiyorum, usb bağlantılı olduğu zaman ister istemez bir taşıma söz konusu olacaktır fakat ben sabit ve güvende durmasını istiyorum.

    Seagate Goflex home ve WD mybook live serisini inceliyorum bir süredir; aktarım hızları çok düşündürücü ve bunun yanında arasıra bağlantı hataları, reset gereksinimi vs vs de cabası. Notebook'umda kullandığım wireless kartım N destekli fakat modemim değil; araya bir N router alsam aktarım hızları ve bu bağlantı sorunları bir nebze olsun düzelir mi sizce?

    Ya da şöyle sorayım; Airties RT-210'a bu tarz bir ethernet disk taksam beni çileden çıkarır mı? Sağlam bi router ile bu düzelir mi? Kesinlikle kablo istemiyorum.



  • Mybook Live 2TB 'da karar kıldım sanırım, Seagate'in tek artısı usb girişi de olması fakat yazılımdan yana çok çektirdiğini okudum hep. Bu arada iki disk de çabuk bozuluyor gibi bir izlenim edindim. Kullanan ve sorun yaşayan var mı? 2004'ten bu yana fotoğraf arşivimi yedeklicem ve "önemli".
  • Bu bölüme pek uğrayan yok sanırım
  • İnternet sunucuları üzerinden veri depolamayı düşünmüş müydün? Aylık veya yıllık kasalar satın alıp internet üzerinden terabayt bazında veri depolayabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.