Şimdi Ara

Atmaca yavrusu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün site içinde yerde yavru bir kuş bulduk. Ama henüz çok küçük, gözleri açılmamış ve ayakta bile zor duruyor. Sitede kediler olduğundan annesi bulur diye bırakamadık da, yuvasının nerede olduğu konusunda da en ufak bir fikrimiz yok... Şimdilik pamuk ve kağıt havludan küçük bir yuva hazırladım, çok az miktarda un lapası ve su verdim. Şu an hazırladığım yuvada uyuyor. Sorun şu ki nasıl beslenir türü nedir tam bilmiyorum. Fikriniz ya da bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

     Atmaca yavrusu???



    Edit: Atmaca değil ebabilmiş türü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 3 Eylül 2012; 11:10:20 >







  • Çocuk mamaları oluyor hazır.Onlardan al bir şırıngayla ver ağzına.Bu sıcak suyla hazırlanan beyaz renkli olanları kastediyorum marketlerde var.Tam da bilemiyorum bitkisel mamayı sindirebilr mi diye.Hayvanat bahçesi veya benzeri barınak falan varsa oraya ver bence.Annesinin bulmasını bekleseydin.Baktın akşama kadar bekledin gelen giden yok o zaman anca alsaydın.Yavru kuş bakmak bebek bakmaktan zor oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikçiler -- 3 Eylül 2012; 0:51:57 >
  • Dediğim gibi site içinde birkaç tane kedi var. Bıraksaydım ya kediler yüzünden ya da küçük çocuklar yüzünden yaşama şansı pek olmazdı. Mecbur kaldım diyebilirim. Bir de bugün düne göre oldukça hareketli ve canlı. Bulduğumda yarı ölü haldeydi. Ayrıca hazırladığım yuvaya 2. defa pislemiş... Emin olamamıştım ama dün çay kaşığıyla verdiğim lapadan yiyebilmiş gibi görünüyor. Parazit spreyi sıkıp tekrar yuvasına koydum, uyuyor şimdi. Bugün şırınga yardımıyla mama türü şeyler yedirmeye çalışacağım.
  • Onunla dağdan bıldrcn tutablrsn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.