Şimdi Ara

Macbook Pro icin Windows 7 yardimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar. Elime windows kurmam icin bir macbook pro geldi hicbir bilgim yoktu arastirdim vmware fusion araciligi ile win 7 kurdum ardindan boot camp i kesfettim ve partiton ayirip win7 kurdum. ancak windows driverlarini ayarlayamadim. elimde mac os x lion cd si yok o yuzden onu kullanamiyorum dolayisi ile tek paket halinde elimdeki win7 icin driverlari nasil temin edebilirim ?



  • Youtubeden izlediğim kadarı ile bootcampdan kurarken driverler da kurulsunmu diye soruyordu yanlış hatırlamıyorsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 31 Ağustos 2012; 12:17:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzy-tr

    merhaba arkadaslar. Elime windows kurmam icin bir macbook pro geldi hicbir bilgim yoktu arastirdim vmware fusion araciligi ile win 7 kurdum ardindan boot camp i kesfettim ve partiton ayirip win7 kurdum. ancak windows driverlarini ayarlayamadim. elimde mac os x lion cd si yok o yuzden onu kullanamiyorum dolayisi ile tek paket halinde elimdeki win7 icin driverlari nasil temin edebilirim ?

    osx üzerinden boot camp assistant (türkçesi boot camp yardımcısı) uygulamasını çalıştır zaten o sana bir driver cd si veya usb'si hazırlatıyor.
  • kurulum sırasında son windows dosyalarını yükle gibi bir seçenek vardı bu şekilde dvd ye yazdırıp içinden kurdum teşekkürler yardımlarınızı için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.