Şimdi Ara

Eutelsat Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba bir sorum olacak..Evde 2 tane çanak antenim var biri turksat diğeri hotbird geçen sene askerde olduğumdan dolayı digitürk yetkilileri turksat üyeliğimi eutelsata çevirmişler.Ve şampiyonlar paketine üyeliği+spor kanalları+çocuk kanalları açık(ligtv2 ve ligtv3)kapalı 56 lira ödüyorum..Bugün aradığımda ligtv2 ve 3 açtırmak istedim fakat faturamın 65 lira olacağını söylediler..Turksattan ama yayın almak şartıyla şampiyonlar paketi+ligtv2-3 toplam 50 lira olacağınıda belirttiler..Ben şimdi müşteri hizmetlerini aradığımda yayını turksattan verin dediğimde bana verdikleri cihazı geri vericekmiyim?? ve vestel receiver'ım var onunla uyduyla oynamadan direkt olarak ligtv'yi seyredebilir miyim??



  • Türksata geçerseniz yayınları sd olarak izlersiniz, türksatta hd üyelik yok, şu an hd kutu ve üyeliğiniz varsa türksata geçtiğinizde muhtemelen hd kutuyu alıp sd kutu verirler. Zaten sd izliyorsanız aynı sd kutuyla devam edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Türksata geçerseniz yayınları sd olarak izlersiniz, türksatta hd üyelik yok, şu an hd kutu ve üyeliğiniz varsa türksata geçtiğinizde muhtemelen hd kutuyu alıp sd kutu verirler. Zaten sd izliyorsanız aynı sd kutuyla devam edersiniz.

    hd üyeliğim yok maçları normal sd olarak izliyorum..Söylediğiniz gibi uyduya bir işlem yapmıyorlarsa pazartesi günü türksata geçicem tekrardan.. boşuna ayda 20lira fazladan vermek istemiyorum..cevap için teşekkür ederim..
  • Türksat çanağınızı eutelsata çevirttirdim demiştiniz, onu geri türksata çevirmek için 20-30 lira servis ücreti alabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.