Şimdi Ara

Audioengine D1 DAC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Audioengine A5 kullanıcısıyım,amacım kaliteli müzik dinlemek.Ses kartı arayışındaydım daha sonra Daclara yöneldim. Tabiki DAC'lar konusunda fazla fikrim yok. Audioengine D1 Dac'ın ülkemize gelmesini bekledim ve nihayet geldi. Şimdi hem daclar konusunda fazla bilgim olmadığı için hemde bu ürün hakkında fazla bilgim olmadığı için karamsar kaldım. Kaliteli müzik dinlemek adına bu ürün fiyatına göre iyi midir? Yoksa Audioengine A5lere bir gömlek üstün mü gelir, daha düşük modellere mi bakmalıyım.



  • hocam, gördüğüm kadar bu DAC zaten giriş seviyesi bir ürün, daha ne kadar düşük modellere bakacasınız ki? Kaça veriyorlar bu cihazı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

    hocam, gördüğüm kadar bu DAC zaten giriş seviyesi bir ürün, daha ne kadar düşük modellere bakacasınız ki? Kaça veriyorlar bu cihazı?



    Hocam DAC konusunda bilgim olmadığı için giriş seviyesi mi, veya tam nedir bilmediğim için bu konuyu açtım. Ürünün fiyatı mavi hifide 450 TL .http://www.e-mavihifi.com/?urun-405-D-1.html

    Ben bu konuyu açtıktan sonra en azından bilgim olan konulara,ses kartına yöneldim. Stereo bir ses kartı daha iyi çözüm gibi duruyor.
  • D1 ABD fiyatı için fena bir dac değil okuduklarım kadarıyla ama TR fiyatı yüksek.
    ABD fiyatı 169 dolar, TR fiyatı 250 dolar.

    Bana kalırsa 300TL civarlarında bir fiyatı olmalıydı. Ama TR piyasasına yeni girdiği için o fiyattan satmazlar/satamazlar.
  • Bana kalırsada fiyatı yüksek şuan ve o yüzden vazgeçtim bu üründen.Belki dediğiniz gibi 300 civarlarında olsaydı alınabilir bir ürün olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.