Şimdi Ara

Twitter Takipçi Arttırma Hileleri! (1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyada hiç bir yerde yayınlanmayan tüm takipçi arttırma hilelerini sosyal medya uzmanı olarak bu makaleyi okuyarak günde 500 takipçi ayda 12.000 e kadar takipçi kazanabilirsiniz.

    Geçip sizlere Twitter nedir şeklinde felsefik mesajlar vermek istemiyorum. Bu anlamda aşağıda belirtilen sayısız yöntemleri akıcı bir dille sizlere anlatacağım. Hem kitleleri etkili bir şekilde kullanacaksınız. Hem de daha çok kitleye ulaştığınız için popüler olacak, iletilerinizi her gün daha çok insan okuyacaktır.

    Giriş

    Twitter'ın kendine has belirli kuralları mevcut. Bunlar kullanıcı sözleşmesinde belirtmesine karşın uygulamadan göremiyorsunuz. Bunların başında bazı yaptığınız işlemlere limit koyması. Örneğin günlük takipçi takip etme limiti (12 saat sonra kalkıyor) , atmış olduğunuz aşırı tweet limiti (5 saat sonra kalkıyor), tweetleri favori listenize ekleme ve retweet limiti, DM limiti gibi sayısız limitler var.

    Çok önemli: Limitleri hatırlama;
    [list=1]
  • 1 twitter kullanıcısına 2000'e kadar takipçi hakkı tanınır. Eğer takipçi listesi 2000'den çoksa takip edildiği kadar takip etme hakkı tanınır. Örneğin 50.000 takipçiniz varsa 50.000 takip etme hakkı kazanırsınız.
  • 1 günde 12 saat arayla 2 kez takip etme limitiniz olur. Her bir limit 900 takip etme limitidir.[/list]
    Twitter Takipçi Arttırma Hileleri (Yöntemleri) Sistem gereksinimleri:
    [list=1]
  • Firefox (Chrome'da olur ama Firefox bu iş için daha iyi)
  • İmacros eklentisi => Firefox kurduktan sonra İmacros eklentisini kuracağız. (Chrome sürümü burada) - İmacros nedir diye sorarsanız internet tarayıcınızda yaptığınız işlemleri kayıt edip sonra tarayıcınızın sizin yerine çok hızlı bir şekilde yapmasına yarayan programlanabilir eklentidir.
  • Paranız varsa JustUnFollow.com'dan bir adet Pro Account, Yoksa sadece Firefox'da olur. Bu site sizi takip etmeyenleri, aktif olmayan takipçilerinizi, kimlerin unfollow ettiğini tonca özellikler barındırıyor.[/list]
    Yukarıdaki Firefox'umuzu kurduktan sonra İmacros eklentisini de üstüne kuruyoruz. Adres çubuğumuzun hemen yanına İmacros eklentisi çıkıyor.

    İşlemi uygulamadan önce Twitter'da takipçi kazanmanın püf noktalarını kısa başlıklarla anlatacağım;
    [list]
  • Trend Topic dediğimiz alandaki #TakipedenlerTakipEdilir , #TakibinİyisiBurada #takibetakip #Takip #takipbaslasingelmeyenkalmasin #takipciarttir #takipcibul #fenerbahcelilerbirbirinitakipeder gibi sayısız başlıklar trend oluyor. Önemli olan bu başlıkların trend olmadan önce takip edilmesi değil, trend olduğu anda size anlatacağım işlemleri yapmanızdır.
  • Her #TakipedenlerTakipEdilir trend topic açılmışsa, sizde bunu görmüşseniz yapacağınız tek şey o trend topice tıklayıp, Top listedeki twitter kullanıcılarının takipçilerini takip etmektir. Bu sayede anlık aktif sirkülasyondan faydalanarak 5 saniyede 1 takipçi kazanacaksınız.
  • #TakipedenlerTakipEdilir topici açılmışsa, kesinlikle 1 twitter hesabının kullanıcı listesini takip etmeyin.
  • #TakipedenlerTakipEdilir topici açılmışsa, en az 15 tane bu iletiyi atan twitter kullanıcısının tweeti popülerdir. Popüler oluşunu twitter'a tıkladığınızda retweet sayısına göre bakabilirsiniz. 150 ise bu aktif sirkülasyona sahip bir ileti olduğunu anlayabilirsiniz. İşte örneğin @ercanataytr twitter hesabının twitter takipçi listesine girerek bu twitter takipçisinin tek mause tuşu ile 100 takipçisini aynı anda takip edeceksiniz.[/list]
    Kısaca mantık şu; takip ettikçe karşı tarafın akıllı telefonuna, epostasına ve twitter'ına bildirim gidiyor. O da sizi takip ediyor. Ben JustUnfollow.com sitesini kullanıyorum. Twitter ile görüntüsü aynıdır. İlk önce Firefox'umuzu açıyoruz ve İmacros kuruyoruz.

    Sonra tarayıcımızın sol tarafına İmacros ekranını adres çubuğumuzun yanındaki ikona tıklarak açıyoruz.

     Twitter Takipçi Arttırma Hileleri! (1)


    Büyütmek için tıklayınız..

    Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere JustUnfollow penceresi mevcut. Siz bu site yerine herhangi birisinin Twitter takipçi listesini açın. Kısaca takip et butonlarını görün :) Justunfollow sitesini kullanacaksanız Click mode butonuna tıklayıp X ve Y koordinatlarını seçin. Bu tarayıcınızdaki mause koordinatlarına göre tıklamaları kayıt etmek demektir. Ama Firefox kullanacağımız için bize şu anlık "Select best click auto" seçeneği yeterlidir. Bu seçenek takip et yazısını kayıt ediyor.

    Sırasıyla;
    [list=1]
  • Örneğinhttps://twitter.com/#!/ercanataytr/followers kullanıcısının takipçi listesine giriyoruz.
  • İmacros rec butonuna tıklıyoruz.
  • Sonra follow veya takip et butonlarına sayfa bitene kadar tıklıyoruz.
  • Stop butonuna basıyoruz. İşlemlerimizi kayıt ettiğini sol taraftaki pencerede göreceksiniz.
  • Şimdi sayfanın sonuna geldiğiniz için geri kalanını yüklemek için biraz bekliyorsunuz. Bana sorarsanız takip etmeden önce takipçi listesini olabildiğince sayfayı aşağı çekerek açın. Bu sayede imacros işlemini daha hızlı yapabilirsiniz.
  • Şimdi kayıdımız gerçekleşti. Başka bir kullanıcı seçiyoruz. O twitter hesabını açıyoruz. Aynı şekilde tüm twitter takipçi listesini sıralatıyoruz.
  • Sol pencerede bulunan current.im yazısının üzerine 1 kez tıklıyoruz, "Edit Macro" tıklayıp; URL GOTO=https://twitter.com/#!/ercanataytr/followers örneğin yukarıdaki ercanataytr yazısının yerine başka twitter hesabının kullanıcı adını yazıyoruz. Örneğin veteknoloji yazıp kayıt ettikten sonra play butonuna bastığımızda o da ne! 30 saniyede 100 takipçiyi otomatik kayıt ettiğini göreceksiniz. Justunfollow sitesinde bu 9 saniyede yapılıyor.[/list]
    Peki yöntemi öğrendik; pratikte nasıl uygulanır?
    [list=1]
  • Taraftarların birbirinitakipetme hashtagları (trend topic etiketleri) çıktığında;
  • Normal takip etme etiketlerinde;
  • Birbirinitakipedenlerin etiketleri;
  • Çok takipçi sayısına sakip twitter hesapların son twitter takipçi listesine
  • Gençlerde, kanı kaynayan tüm insanlara uygulayabilirsiniz.[/list]
    İŞTE DİĞER TÜM HİLELER;



  • JUSTUNFOLLOW sitesi;

    Senin takip ettiklerin arasında seni takip etmeyenleri bulma

    Justunfollow.com sitesine girdikten sonra NonFollowers sekmesine tıklıyorsunuz. Size 10 saniyede tüm listeyi aşağıdaki gibi döküyor. Sonra İmacros işlemini uygulayıp hepsini unfollow ediyorsunuz. Bu sayede limitiniz yükseliyor.

     Twitter Takipçi Arttırma Hileleri! (1)




    Aktif olmayan ( 1 ay, 3 ay ve 6 ay )twitter'da ileti atmamış pasif takip ettiğiniz twitter kullanıcılarını unfollow etme

    Bu da aynı mantık. İnactive following sekmesine tıkladıktan sonra süreyi seçip listeletiyorsunuz. Sonra İmacros ile 1 kez kayıt ettikten sonra sürekli playa basarak 3 dakikada listenizi temizliyorsunuz.

    Who Unfollowed Me (Takipçi listemde beni takip edip, sonra unfollow edenleri listeleme)

    Whos Unfollowd Me sekmesine tıklıyorsunuz. Size tüm kullanıcılarınızı listeliyor. Siz de listelenen kişileri unfollow ediyorsunz.

    En sevdiğim özellik: Copy Followers (Birisinin Twitter takipçi listesini kopyalama özelliği)

    Copy Followers sekmesine tıklıyorsunuz. Hedef kullanıcı olarak ercanataytr yazıyorsunuz. Sonra ercanataytr hesabının tüm twitter takipçi listesini çıkarıyorsunuz. Sonra İmacros ile 1 kez işlemi kayıt ediyorsunuz. Sonra bu işlemi defalarca tekrar edebiliyorsunuz. 100 takipçiyi 10 saniyede takip ediyor. Bu da 1mbit düşük bağlantı ile..

    --------------------------------------------

    Toplu Favori Ekleme

    Bu özelliği kullanmak için twitterda en sevdiğiniz bir trend topic listesine girip İmacros'un kayıdını açıp sadece favori ekleme linklerine tıklayarak kayıt açıyorsunuz. Sonra play butonuna basarak toplu favoriyi hızlıca ekliyorsunuz.

    Toplu ReTweet Etme

    Bunu önermiyorum. Çünkü duvarınız kirlenecek. Unfollow / Ban yiyebilirsiniz. İlla yapmak istiyorsanız aynı şekilde yapabilirsiniz.

    --------------------------------------------

    *Başka bir Twitter hesabın iletilerini duvarıma otomatik gönderme işlemi

    www.dlvr.it sitesi rss besleme akışlarını sosyal hesaplara atan bir araç. İşte biz bu aracı iletilerini beğendiğimiz 1 twitter hesabın akışlarını duvarımıza otomatik göndererek yararlanacağız. Bunun için bilmemiz gereken 3 şey var. 1 siteye kayıt olma, bir twitter hesabın rss akışı nasıl alınır ve istemediğimiz twit kelimelerini filtreleme.

    Twitter RSS akışı listeleme linki

    http://search.twitter.com/search.atom?q=ercanataytr Evet ercanataytr yazan yere iletilerini çekeceğimiz twitter hesabının kullanıcı adını yazıyoruz. Sonrawww.dlvr.it sitesine kayıt oluyoruz. Kayıt olduktan sonra bize akış linkini yazmamızı isteyecektir. oraya bu linki kopyalıyoruz.

    Sırasıyla işlemler;
    [list=1]
  • Siteye kayıt oluyoruz. Epostamıza gelen aktivasyon linkine tıklıyoruz.
  • Enter your blog or feed URL: ekranında yukarıdaki url'yi yazıyoruz. Next butonuna tıklıyoruz. Sağ taraftan Twitter ikonuna tıklayıp doğrulama izini veriyoruz.
  • Sources sol taraftaki pencerede mause ile Twitter search yazısının üzerine gelip hemen yanındaki anahtar sekmesine tıklıyoruz.
  • Karşımıza çıkan Source Editor penceresinden İtem Text sekmesine tıklıyoruz.
  • Aşağıdaki kutucuk olan yerlerde replace yazan yeri remove seçip @ercanataytr: yazısını yazıyoruz. Çünkü otomatik iletilerde iletinin başında bu yazı yazıyor. Bu yazıyı bu şekilde kaldırmış olacağız. Eğer bu twitter kullanıcısı sık sık bir reklam kelimesi yazıyorsa onları da alt alta yazabilirsiniz. Diğer özellikleri de kurcalayarak öğrenebilirsiniz.[/list]
    Bu sayede :) otomatik iletileri atabileceksiniz. Ama günlük limitinizi aşmayın.

    --------------------------------------------

    TwitterCounter

    Bir diğer yöntem TwitterCounter sitesindeki top100 listesi. Bu listenin hepsini follow ederseniz size günde bu listelerden 100 kişi gelecektir. Çünkü otomatik botlar son kullanıcı listelerini takip ediyor. Örneğin Barack Obama milyonlarca takipçisi olduğu için bu twitter kullanıcısının son twitter takipçi listesini takip eden çok kişi bulunuyor. Bu siteyi kendi istatistiklerinizi görmek için kullanabilirsiniz.

    --------------------------------------------

    Unfollowers.me Bu site twitter duvarınıza sizi ne kadar kişi takip ettiğini ve kaç kişi unfollow ettiğini tweet olarak atıyor. Örnek: I gained 218 followers and lost 1017 followers today (checked byhttp://unfollowers.me ) [autotweet]

    Ayrıca; Unfollow siteleri sizi takip edeni otomatik takip etme, sizi takip edene otomatik DM (özel mesajla teşekkür etme) özelliklerine sahiptir.

    Diğer Twitter Takipçi Arttırma Hileleri! (2) makalesinde aşağıdaki konulardan bahsedeceğim;
    [list=1]
  • Herhangi bir kelimeyi trend topic listesine çıkarma hilesi,
  • Web sitesine koyacağınız script kodları ile takipçi çekimi,
  • TweetAttacks gibi çalışan program listelerinin kullanımı,
  • Twitter'da ki iletileri çekerek orjinal makale yazımı
  • Wordpress'te Twitter iletilerini benzersiz bir şekilde birleştirerek otomatik içerik atma,
  • Aynı anda 50 adet sosyal ağı yönetme, hepsine aynı anda ileti atma
  • HOAX haber (Troll) ve Viral reklam yöntemleri ile Twitter ve sosyal ağ kullanımı,
  • Paralel sosyal ağ kullanımı
  • Takipçinizin sayısına göre para kazanma yöntemleri[/list]

    [B][COLOR="Red"][U]Sabitlenmesi rica olunur.[/U][/COLOR][/B]


    _________________________
    Kaynak: Twitter Takipçi Arttırma Hileleri! (1)







  • deneyen var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.