Şimdi Ara

İstanbul - Adalar hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Ramazan bayramında tatili fırsat bilerek izmit'ten adalara gitmek istiyoruz.

    Daha önce adalara hiç gitmedim dolasıyla hakkında bişey bilmiyorum.

    Niyetimiz bayramın ikinci günü adalara gitmek.

    Denize girmek, bisiklet kiralayıp gezmek ve geceyi orada geçirmek.

    1.Denize girmede bir sıkıntı olur mu?Suyun temizliği, güvenlik vs. gibi konularda bilgiye ihtiyacımız var.

    2.Çadır götürsek orada kurup geceleyebileceğimiz uygun ortam var mı? Maksat biraz eğlence olsun.

    3.Adalarda yiyecek noktasında sıkıntı çekermiyiz?Uygun fiyat olması tercihimizdir.Çok fazla lüks aramıyoruz hatta kendimiz marketten bişeyler alıp idare etmeyi düşünüyoruz.

    4.Son olarak hangi adaya gitmemizi önerirsiniz?Hiçbiri hakkında net bir bilgiye sahip olmadığımdan bu duyuruya vereceğiniz cevaplara göre gezimizi şekillendireceğiz.


    hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.







  • DEnize girmek için insanlar genelde kınalı adayı kullanıyor,ama büyük adadada yüzebilirsiniz plajlar var büyük ada en büyük ada olduğundan orada ormanda çadır kurabilirsiniz.
    Adalarda zaten normal bakkalifırın var dia var mesela büyükadada oradan alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:



    yasin273
    Orijinalden alıntı: protar50

    DEnize girmek için insanlar genelde kınalı adayı kullanıyor,ama büyük adadada yüzebilirsiniz plajlar var büyük ada en büyük ada olduğundan orada ormanda çadır kurabilirsiniz.
    Adalarda zaten normal bakkalifırın var dia var mesela büyükadada oradan alışveriş yapabilirsiniz.
  • Dostum adalarda çadır kurmak için izin alman lazım yoksa çadırını toplar götürürler :) Bütün adalarda denize girebilecek güzel yerler var fakat artık belediye sayesinde çoğu paralı fiyat olarakda 15-55 lira arası birşey, denize gitmekde kınalıada hariç diğer adalarda 5-20 dk lık mesafelerde. Ücretsiz plajlar, koylarda mevcut, Eğer akıntıdan anlıyorsan adalarda illa ki denize girecek en az 2 koy bulabilirsin malum 4 tarafı deniz ile çevreli bir yerde illa ki denize girecek bir yer olur (akıntı ya göre değişkenlik gösterir) günlük bisiklet kiralamak 12 lira sabah 08 - 17 arası eğer otelde kalacağım dersen ortalama 150 lirayı gözden çıkarman lazım pansiyonda kalacağım dersen ortalama 70 lira şuanda bayram olduğu için fiyatlar bu ayarda. Yiyecekte hiç sıkıntı çekmezsiniz Heybeliada ve Büyükadada büyük marketler mevcut onun haricinde restaurantlar da var biraz daha uygun birşeyler yok mu dersen 2,5 liraya tavuk döner var ki gayette lezzetlidir :) Bu arada ben Heybeliadada oturuyorum eğlence, insan göreyim dersen büyükadaya gideceksin, Kafa dinleyeyim dersen Heybeliada. Burgaz ve kınalıya gelecek olursak orada pansiyon seçenekleri yok denecek kadar az. Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.