Şimdi Ara

1.4 accent era manuel 97 hp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kemerden daha bu gün döndüm ve bu konuyu açma ihtiyacı duydum. 1 günlüğüne bu aracı kiraladım kmsi 80.000 yazıyordu (%90 yalan) bu kadar sorunlu bir araç daha önce görmedim. Frenleri çok zayıf yol tutuş çok kötü hatta aracı kaldırırken yanlışlıkla patinaja düştüm ve sol ön lastikten ses gelmeye başladı aradan 10 sn geçtikten sonra. Aracın tekeri patladı sandım şanslıymışım patlamamış. 110 ile hafif bir viraja girdim az kalsın aracı savuracaktı son anda önledim (gerçekten çok hafif bir virajdı). Aracı sürekli uzun yolda sürdüm 170 km gittim 85-90 lira yaktı (110 ile yaşadığım olaydan sonra 90' ı geçmedim ve bu olay öncesinde de geçmedim 2-3 bin devir aralığında sürdüm. Araç bazen gaz yemiyordu 60' ı geçmiyordu (bu an gerçekten çok korkmuştum ama bu sadece 2 kez başıma geldi onun haricinde araç gayet atak) ve de bunun da sebebi büyük ihtimal filtreler tıkalıdır diye düşünüyorum. (Yakıtı PO' dan aldım kalitesiz bir yakıt değil yani) Arka amortisör denen şey patlak mıydı zarar mı görmüştü bilmiyorum ama aşırı yumuşaktı. Konfor diye bir şey zaten yoktu. Tekrardan belirteyim aracı hiçbir şekilde hor kullanmadım aksine çok uysal, çok yumuşak kullandım ve de gazı hiçbir zaman köklemedim.

    Bunları yazma sebebim direk bu aracı kötülemek değildir. Bu forumda da bu araca sahip üyeler illaki vardır. Sizin aracınız da böyle mi bunu gerçekten merak ettim.
    (Aracı geri vereceğim gün adama bu sorunlardan bahsettim adamda küstah bir şekilde cevap vermesinden sonra km 80.000 olduğunun yalan olduğunu başının belaya girebileceğinden bahsettim ve adam yine küstah bir şekilde cevap vermişti ve bayağı tartıştık.)

    Bir de bu araca sahip olmayanlara tavsiyem de sakın ama sakın düzgün namı olmayan merdiven altı denilebilecek bir kiralama yerinden araç almayın boşuna sinirlerinizi yıpratmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcandmt -- 15 Ağustos 2012; 13:42:12 >







  • ben 2011 model 40.000 kmde accent era'yı 3 hafta kullandım, araba sürmekten soğudum.

    boşuna demiyorum accent era almayın her yönüyle iğrenç bir araçtır diye .)

    yol tutuşu yok oturaklılık yok, frenler çok kötü, sürüş çok kötü. 3 hafta sonra dayanamadım rent a car ı arayıp şu arabayı değiştirin düzgün bisey verin bana dedim .)
  • Yani yaklaşık benimle aynı sorunları yaşamışsınız peki yakıt değeriniz neydi benim araba mübarek kmde 50 kuruş yaktı 170 km yol gittim 85 lira-90 lira param gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurcandmt

    Yani yaklaşık benimle aynı sorunları yaşamışsınız peki yakıt değeriniz neydi benim araba mübarek kmde 50 kuruş yaktı 170 km yol gittim 85 lira-90 lira param gitti

    benim aldığım 1.4 benzinli tam otomatik vitesti. kmde 45 kuruş civarı yaktım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 15 Ağustos 2012; 13:40:30 >
  • Ya size verilen araç cidden kötü durumdaydı,
    ya da "kime göre neye göre" mevzusu..

    Era parasının hakkını veren bir araçtır, daha fazlasını değil..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiralık araçla test yaparsan tabi iyi izlenim yaratmaz ben aynı aracı lpgli olarak hem ş.içi hem adana-ankara arası kullandım 170e kadar çıktım. araç ağır ama çok savuruyor bu doğru ama bece o paraya yüksek model almak için era iyi bir tercih.
  • selam
    arabanın rakipleri albea ve semboldür
    ona göre konuşmak lazım yani loganları ve yeni çıkan şevi araçları bilmiyorum o araçlar malum daha marjinal araçlardır. yani sınıfı ve fiyatı belli bir araç öle görüntüsüne ya da motor gücüne aldanıp c segment araçlar la karışmasın
    ha bu arada benim aracım dört teker disk firen olup oldukça iidir. geri kalan meseleler her kiralık araçlarda olabilir bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.