Şimdi Ara

Mekan ve Manken Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ustalar moda fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum, fotoğrafada yeni başladım sayılır ve kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. İstanbul'da mekan tavsiyelerinizi bekliyorum, internette çok aramama rağmen pek kayda değer bir bilgiye ulaşamadım. Birde mekan haricinde, kendimi geliştirebilmek için çok amatör olmayan, çok da profesyonel olmayan(pahalı olabileceği için), mankeni nereden ve nasıl teminedebilirim. Bir yol gösterirseniz sevinirim, iyi geceler.



  • Reklam ajanslarından temin edebiliyorduk sanırım mankenleri
  • al bi kız arkadasını yad aakrabanı cek resımlerı ısle altına adını ekle ver face e ılerlersın
  • Yeni başladıysanız kendinizi geliştirene kadar arkadaşlarınızla idare edin. Ekipman olarak neleriniz var?
  • Şimdi topkapı ve megan fox diyeceğim olmayacak

    Ajanslardan manken bulabilirsiniz. Lakin amatörler için hem biraz tuzlu kaçar, hem de kız için manidar olabilir...

    Biraz kesenin ağzını açarsanız Nude poz veren manken edininebilirsiniz, ya da kolayı var sevgili edinin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 12 Ağustos 2012; 1:44:34 >
  • sql time out dedi bende tekrar yazdım :) oda aşağıda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilcomme -- 12 Ağustos 2012; 3:32:34 >
  • @hakanlevent Fotoğrafları facebooka eklemek için çekmiyorum hocam. Onu sen yaparsın.

    @PlutosDaddy Arkadaşlarımı çok çekiyorum ama, manken ile çalışmak istiyorum, onlar işi iyi bildikleri için ve daha önceden bu tür çekimlere gittikleri için nasıl davranacaklarını bilirler ve bana da bu yönde yardımcı olabilirler düşüncesindeyim, ekipman olarak da çok fazla bir şeyim yok, aslında bu işe başlangıç için ve eğitim için yeterlidir diye düşünüyorum, Canon 600D 18-55 kitlens 18-135 lensim var, birde ucuz tripodum var.

    @mephistopheless Bende bu ajansları nereden bulacağım onu bilemedim, yada internette bulsam, nasıl görüşülür bir fikrim yok, sizin bu yönde bir tecrübeniz varsa ve paylaşırsanız sevirim. Kız içinde manidar olmaz sonuçta bu onun mesleği artı olarak zaten dış mekan çekimi istiyorum. Nude pozlara da gerek yok, amacım nude çekmek değil moda fotoğrafları çekmek, elbiseleleri ile, zaten asıl amacım mankeni değil, elbiseleri ön plana çıkarmak. Sevgili bulamam, bulursam bir kaç gün içinde haberlerde görebilirsin, fotoğrafa heveslenen adam karısı tarafından 47 yerinden bıçaklanarak öldürüldü diye :) ama Topkapı ve Megan Fox olursa bunu göze alabilirim

    Bu arada yardım etmek için yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.




  • 18-55 aşırı gereksiz kalmış arada onu bikere sat kafadan. Sattığın parayla veya üstüne ekleyerek bi manuel tepe flaşı, tetikleyici ve şemsiye seti al; ışık olarak da tecrübe kazanırsın hem. Ortam ışığı her daim istediğini vermez. Reflektör de kullanabilirsin yardımcı olacak arkadaşın varsa. Henüz manken kiralamak için çok yolun var gibi geldi bana nedense hala. Modelli favori fotoğraflarından özel değilse 1-2 adet paylaşabilir misin?
  • Evet bende PlutosDaddy ye katılıyorum 18-55 lense gerek yok 18-135 lens onun yaptığı herşeyi yapıyor. Elinizden çıkartabilirsiniz onu.
    Evet tecrübem var. Biz ara sıra anatomi ve desen çalışmak için ara sıra model kiralıyoruz, grup olarak çizdiğimizden bireysel olarak çok pahalıya gelmiyor. Ama tek çalışmak isteseydim bütçemi epey zorlardı.
    2kez modelle çalışma fırsatı yakaladım, ama ben stüdyo fotoğrafçılığını sevmediğim için çok keyif aldığımı söyleyemem (hayat sokaklarda!!)
    Israrla acele etmemeniz konusunda hemfikir olduğumuz halde "Yok arkadaş ben ısrarla modelle çalışmak istiyorum" diyorsunuz. Saygı duyulur
    Etraf ajas doluyken nasıl bulamadınız ona da hayret ettim doğrusu.
    http://www.carmenajans.com/bayan-model.php
    http://www.imcajans.com/bayan-manken.html
    Ayarlayabilirseniz çekimden sonra birkaç örnekle gelin, paylaşın, bir kez daha konuşalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 12 Ağustos 2012; 4:04:40 >




  • @mephistopheless Çok teşekkür ederim, internetten bende ajans buldum da, aramak için karar veremedim :). Neyse tekrar çok teşekkür ederim. İyi geceler.
  • Model - mekan konusunda yardımcı olamayacağım. ama bir 50 mm lens edinseniz çok güzel olur bence. makul fiyatlı lensler içinde en iyisi bu şimdilik. belki biraz dar gelecek ama çok güzel kareler ortaya çıkarmanıza yardımcı olur diye düşünüyorum. iyi çekimler.
  • Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.