Şimdi Ara

PİONEER A209R hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ustalar hayırlı akşamlar..kısaca, daha önce v-dac ile beraber nad 320bee kullandım. tannoy mx1 ile ekonomik bir sistemdi. bunu transport pc ile sürdüm. oldukca canlı bir ses alıyordum. fakat bi süre sonra sistemi dağıttım ve geçenklerde yine bi v-dac aldım hoparlörüm ve sadece müzik amaçlı bi trasport pc'im var.. fakat nad 320bee bulamıyorum. olanda en az bi 500 çekecektir. aslında onuda bulsam poazarlık mazarlık anlaşırız. ama satana uzun zamandır rastlamadım.
    araştırırken pio 209'u inceledim. bayağa aklıma yattı. olumsuz pekte bi yorum okumadım açıkcası. fiyatına göre herkes iyi diyor. 2. elde oldukça cazip bir fiyata alabilirim. acaba nad'ı arattırırmı. yada ca 540'ın bu ikisi arasında yeri nedir. açık ayrıntılı bir ses seviyorum sanırım pio'da bunu yeterince yapıyordur diye düşünüyorum.bass konusunda nad'ı pek beğenmiyordum. raf tipi hoparlör kullandığımdan olabilir ama pio'da o konuda nad'ı aratmaz sanırım. yani bası nad'dan kötü değildir. sanırım..
    bikaç yorum alabilirmiyim ustalar. nad'ın neredeyse yarı fiyatına alabilirim pio'yu..yada nad'ın yazdığım fiyat aralığına CA 540... ne dersiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 12 Ağustos 2012; 13:52:11 >







  • arkadaşlar 209 hakkında hiç fikir sahibi olan dinleyen yokmu yaw....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mecanica

    Bu serinin hemen hepsini kullandım. 209 güzel açık ve temiz çalan çok zorlanmadığında harika bir tınısı olan bir amfidir. Önemli olan fiyat tabiki. Ayrıca özellikle mosfet amfilerde zamana bağı olarak kondansatör kuruması sonucu balance dengesizliği olabiliyor. Bu yüzden tabiki kullanıma da bağlı olarak cihazın yaşı biraz önemli.


    teşekkürler dostum. .. zaten raf hoparlörü ile orta seviyede kullanacağım. yeri göğü inletmeye niyetim yok.
    fiyat konusu 275 lira peşine alabiliyorum. 2. el olmasına rağmen çok temiz diyor satıcı arkadaş. ve 2. el nad'ı 400-500'e bile bulamazken bunun fiyatı bana çok cazip geldi..
    kondanstör kurumasının zaman aralığı ve sese olan etkisi nedir acaba ayrca sanırım kondastörleri muadili ile değiştirebiliriz. neyse sanırım alacağım..
    tekrar teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mecanica

    Ne kadar yoğun şekilde kullanıldığını cihazı görünce anlarsınız zaten. Test ederken duyabileceğiniz en kısık seste dinleme yapın ve sağ sol dengesine bakın. Kanallardan biribirinden dengesiz volume veriyorlarsa sıkınıtı olabilir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-pioneer-a-209-stereo-amfi-piril-piril-bu-temizlikte-zor-bulunur-96089915/detay/

    anlıyorum dostum. faydalı bilgilerin için tekrar teşekkürler. linki yukarda ve oldukça iyi görünüyor. daha önce bikaç alışverişim daha oldu orhan beyden aldığım hiç bir üründe sorun çıkmadı. biraz daha pazarlık yapmaya çalışıyorum .. bakalım hayırlısı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mecanica

    Tamam biliyorum o cihazı gördüm oldukça temizdi. Güle güle kullanın

    çok teşekkürler. son bişey , çok zorlanmamalı 'dan kastınız watt'ı yüksek yar tipi hoparlörler ile anlamsız potanslarda sürmekmi idi. yoksa başka birşeymi kast ettiniz. 8ohm'da 45 watt sanırım specleri.. benim için oldukça yeterli gibi geldi .. tannoy mx1'ler için sorun olmaz sanırım. ne dersiniz. bir yerde de WHARFEDALE DIAMOND 9.1 ler ile mükemmel yorumu okumuştum..
    bide nad 320bee ile bas performansı ortalamaında altında idi..pio bas konusunda nad'dan daha kötü değildir diye düşünüyorum, ne dersiniz bu konuda..
    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mecanica

    tabi ki kağıt üzerindeki değerlere çok aldanmamal gerek. 20katı fiyata aynı çıkış gücünde amfiler var. Sonuçta aynı değiller aslında. Ses bir yerden sonra distorsiyona uğrar, clipping e girer vs.vs. Ama sürülmesi kolay özelllikle de bir bookshelf ile güzel dinletiler yaptırabilir. Süpheniz olmasın. Hatta şu anda Orhan beyde bookshelf olarak ikinci el Dali Ikon2MK2 ler var. Onlara bir takıp deneyin. Çok güzel olacağını düşnüyorum. Çünkü üst serisi olan 407R ile Ikon7 dinledim orada uyum süperdi.

    ankarada değilim dostum. gidip dinlemek isterdim aslında.. ama diamond 9.1 ler ile çok iyi olduğunu bikaç yorumda daha okumuştum.ikon 2 ile eminim çok daha iyidirler.. mx1 ler ilede beni üzmeyecektir. sanırım. aslında nad320bee ile aldığım keyfi aramayayım benim için kafi.. tek kıstasım o çünkü..nad 320bee'nin kulaklık çıkışıda çok memnuniyet verici idi.. bu nasıl acaba. arasıra işe yarıyor..kulaklık kullanacağım zamanlarda olur ekseriyetle..




  • bu amfiye kule hoparlor sursek kaldırır mı? yoksa bookshelf ten sasmamı dersınız?
  • bookself den şaşma. çokta iyi amfi değil. ama ben sempati duyarım.
  • Nad 320bee'yi mumla ararsınız bence...
  • bu amfıden alıcaktım ama vazgectım 3 tane secenegım var sızce kule hoparlor surmede hangısını tercıh etmelıyım hoparlorler pure acoustık qx9000f


    TECHNİCS SU-V 620 MKII
    TECHNICS SU-V660
    JVC AX-611
    JVC AX-444
    SONY TA-FE600R QS
    TECHNİCS SU-G50
    KENWOOD KA-4040R


    bu amfılerı alma sansım var, sizce hangısını secmelıyım ustadlar yardım. hoparlorlerıde henuz almadım 500tl ye kadar kule hoparlor onerılerınızı beklıyorum. tesekkurler
  • evet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatayım bari..
    dostlar amfi araya araya sonunda nad 316bee almış buldum kendimi.. ama transport pc 'den olsa gerek sanırım, hoparlörler de aynı olmasına rağmen 320bee'nn sesini alamıyorum sanki. ya ilk intibadan yada bişeyler eksik. 316bee kötü bir amfi değil ama 320bee nin canlılığı veya tınıları yok gibi.. yada bende aksik bi zincir var.
    neyse 209'da da aklım kalmıştı sırf eve deneme amaçlı alıp nad 'dan daha çok beğenirsem nad'ı satarım diye düşünüyorum. selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.