Şimdi Ara

samsung 760 bf mouse problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar sony lcd monitorumu geri verip yerine 4ms lik samsung 760bf lcd aldim fakat bunda da sole bir problem var mouse oynatinca mouseun golgesi ni gorebiliryorum ekranda ve ayni zamanda ekranin sag tarafindaki scrooll mouse ile asagiya indirdigimde explorer da veya word de veya pdf okurken yazilarinda beyaz golgesini gorebiliyorum bu neden kaynaklaniyor olabilir monitorde bi problem mi varki? YARDİMCİ OLURSANİZ COK SEVİNİRİM CUNKU EGER PROBLEM VARSA BU MONİTORUDE DEGİSTİRCEM tesekkur ederim simdiden!!!



  • 4 ms bir modelde özelikle samsungun böyle bir ayıp yapmaması lazım ben inca il779 kulanıcısıyım gölge mölge yok problem olabilir.A+ paneli aldım oturdum aşağı nedenmi çünkü fabrikada kontrol ediliyor bu monitörler böyle lagaluga yapması mümkün değil.hem benim 19" 520 ytl kimbilir senin 17 " kaç paradır ??
  • valla arkadasim bende cok sasirdim 4ms olan bi monitorun bole davranmasi cok ilginc ben 575 milyon para saydim bu monitore sonrada gel gor bole bisey olsun cildirtdi beni kesin monitorde bi problem vardir dimi?
  • Öncelikle bende 3 veya 4 ms (ilk 4 açıklandı sonra 3 dendi hangisi bilmiyorum) tepki süreli bir monitör kullanıyorum ve bahsettiklerinden hiçbirini yaşamadım. Samsung model bir lcd de böyle bir hata olacağı da aklıma gelmezdi, bence biraz ayarlarıyla oyna, üst konuda belki benzer problemi yaşayan vardır. Olmadı bir garantiye götür derim gerçekten çok şaşırdım, geçmiş olsun.
  • arkadasim bugun samsung yetkili servis ile konustum ve adamlar tek anlamiyla beni sasirtti ve monitoru aldigim yere geri vermemi istediler bu monitor hakkinda tam olarak teknik destek veremicez dediler yeni bir model oldugu icin bende siz nasil yetkili servis oluyorsunuz dedim daha yeni ciktigi icin yeterince bi bilgimiz yok dediler bu kadar olur adamlar daha monitorun ozelliklerini bilmiyorlar adam 760bf icin 25ms diyor dediginiz sey olabilir dedi resmen ve baska bi monitor alin dedi bire bir takas mi yapayim dedim o model almayin dedi resmen bu kadar olur bende simdi aldigim yere geri vericem baska bi monitor alicam 19' alicam artik bi model onerebilecek varsa cok sevinirim biktim cunku lcd monitorle ugrasmaktan phlips 190x6 modeli haric ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arwen

    arkadasim bugun samsung yetkili servis ile konustum ve adamlar tek anlamiyla beni sasirtti ve monitoru aldigim yere geri vermemi istediler bu monitor hakkinda tam olarak teknik destek veremicez dediler yeni bir model oldugu icin bende siz nasil yetkili servis oluyorsunuz dedim daha yeni ciktigi icin yeterince bi bilgimiz yok dediler bu kadar olur adamlar daha monitorun ozelliklerini bilmiyorlar adam 760bf icin 25ms diyor dediginiz sey olabilir dedi resmen ve baska bi monitor alin dedi bire bir takas mi yapayim dedim o model almayin dedi resmen bu kadar olur bende simdi aldigim yere geri vericem baska bi monitor alicam 19' alicam artik bi model onerebilecek varsa cok sevinirim biktim cunku lcd monitorle ugrasmaktan phlips 190x6 modeli haric ?


    Ne yazıkki ülkemizde durumlar genelde böyle sonuçlanıyor. Öncelikle monitörde iadeni umarım sorunsuz gerçekleştirirsin, çünkü gerçekten çok uğraştırabiliyorlar.
    Ben Viewsonic Vx924 kullanıyorum, dediğim gibi en son belirtilen tepki süresi 3ms, bazı yerlerde 4ms geçiyor ben de tam bilmiyorum. Önerebilirim gerçekten güzel monitör, tek eksisi oyun yükleme bölümleri gibi arkaplanın tam siyah olduğu bölümlerde monitör ışıkları kendini belli edebiliyor.
    Bunun yanında yine aynı paneli kullanan 2ms tepki süreli Vx922 ' i de düşünebilirsin ben öneriyorum.
    960bf konusu kafa karıştırıcı, arkadaşım geçen hafta aldı, çevrimiçi olunca bi sorar ederim, iyi şanslar
  • arwen 760bf nin durumu ne bilmiyorum; ama bende 960bf var yeni aldim senin yasadigin hicbir sorunu yasamiyorum. Hatta monitoru test etmek icin doom3, far cry gibi oyunlari denedim, DVDden film izledim hicbir problemle karsilasmadim CRT monitorden farki yok.
    simdi bu samsung BF serisinin tepki suresine kotu diyen cok bir site gormedim hepsi vx924 le yarisiyor demis. Gecen tomshardwarede bir link gordum tepki suresinin bazi renklerde cok kotu oldugunu gosteren, pek inanmadim ama simdi o test dogruysa dusunuyorum ya ben cok sansliyim mukemmel uretilmis bi panele denk geldim ya da senin monitorde teknik bi hata var, degistir bir dene bence tum samsung monitorleri kotulemeden once

    ps. tum samsunglarin kotuleyebilecegim tek yonu OSD lerinin olmamasi ve cd den cikan magicbright programinin cogu bilgisayarda kitlenme problemi yapmasi. mecburen nvidia nin ayarlarindan yapiyorum monitor renk ayarlarini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducky -- 4 Nisan 2006; 0:19:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.