Şimdi Ara

İşletme Fakültesine Kontenjan gelmesi sıkıntısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçen sene açıköğretim fakültesi işletmeye girdim ve şuan kayıtlıyım.Bu sene 2012 osym sınavına girdim ve tercihlerimi yazdım.Eski şartlarda açıköğretim işletme ve başka bir üniversiteden örgün öğretimi aynanda okuyabiliyordum işletmenin kontenjanı olmadığı için.Bu sene açıköğretim işletme kontenjanlı programa geçti.Bu yüzden benim tercihlerim şuan yanmış mı olacak yani kayıt yaptıramayacakmıyım örgün öğretime ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 4 Ağustos 2012; 4:06:26 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: reys

    Merhaba arkadaşlar geçen sene açıköğretim fakültesi işletmeye girdim ve şuan kayıtlıyım.Bu sene 2012 osym sınavına girdim ve tercihlerimi yazdım.Eski şartlarda açıköğretim işletme ve başka bir üniversiteden örgün öğretimi aynanda okuyabiliyordum işletmenin kontenjanı olmadığı için.Bu sene açıköğretim işletme kontenjanlı programa geçti.Bu yüzden benim tercihlerim şuan yanmış mı olacak yani kayıt yaptıramayacakmıyım örgün öğretime ?

    aynı alanda olmadığı için okuyabilirsin. Tercihlerin yandı diye birşey yok.
    Yinede kesin bilgi için kayıt zamanını beklemelesin, OSYM duyuru yapmıştı 1 hafta önce aynı alanda iki bölüme kayıt yapılmaz diye. Tercihlerde sorun olmaz yerleştirilsiniz ancak kaydınızı yerleştirildikten sonra kayıdınızı sildirmelisiniz dedi.

    Sen yerleştirilirsin, zaten öyle birşey olmuyorsa kayıt yaptıracağın üniversite sana kaydını sildirmeni söyler. Kayıt zamanı telefonla arar öğrenirsin.
    Boşuna sildirme. Şuan hiçbiyerde güncel bilgi yok. Hep eski bilgilere göre yorum yapıyolar.

    Sonuçlar açıklansın yerleştirildğin üniversite'yi arayıp öğrenirsin. Çünkü hepsine güncel yönetmelikler gidecektir.




  • Henüz bu konuyla ilgili net birşey yok. Benim durumum da aynı. Tercih sonuçlarını bekliceksin, okula kayıt yaptıracağın zaman kaydını sildirmen gerekirse sildirirsin ya da bir sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.