Şimdi Ara

Ps3 Oyun Salonu Açmak Mantıklımı ve Ortalama Maliyeti ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sadece öğrencilerin yaşadığı bir yerleşimde 3 tane ps3 cafe var. Toplam 20 tane makina var ve cogu zaman dolu görüyorum.
    Bende bu üçüne biraz daha uzak biryerde , başka bir dükkan açmayı düşündüm dükkanlara baktım ve birtane buldm. Kirası 2.000 tl .
    6 tane ps3 ve 6 tane tv buldm toplam maliyeti 7.500 tl.
    Koltuk alınacak dekorasyona falan para gider.
    Özellikle tabelayı güzel yaptırmak istiyorum led tabela büyük ve gece boyu sürekli yanması lazım.
    siz ne dersiniz , bu işte para kazanılırmı yoksa ps3 için artık geçmi ?
    Ve şuda var , sizce bütün masraflar için ne kadar ayırmalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aArdeşim çok iyi yapmış olursun ps3 bu seneler çok popüler.Şahsen abimin ps3 salonu var paraya para demiyor.Bende ona ucuz konsol vs buluoyrum.
    İstersen sana bi adet tv ve adet ps3 ve 2 adet koltuk sabitleme aparatı 1000 tl ye bulabilirim.

    Bir arkadaşın ps3 yeri için tam ideal paketi var
    '' Elimde 6 adet PS 3 120 GB slim kasa playstation var. Cafe için aldığım konsolları işi bıraktığım için satışa çıkardım. Hepsinide sıfır almıştım ve şu an hiçbir sorunları yok. Tüm konsolları ikişer kolla birlikte vereceğim. Cihazlar orjinal kutularında ve orjinal ekipmanlarıyla (Kablo, kitapçık v.s.) teslim edilecektir. Ayrıca kaliteli bir HDMI kabloda vereceğim. Konsollar hiç açılmamıştır ve hard disklerine oyun yüklenmemiştir. Ben cihazları orjinal CD'lerini satın alarak kullandım. Tamamiyle el değmemiş orjinal vaziyettedirler. Hiçbirinde en ufak bir çizik veya leke dahi yoktur, son derece temiz kullanılmışlardır. Fotoğraflar yeni çekilmiş kendi fotoğraflarıdır. Tek tek alırsanız tanesi 450 TL dir. Hepsini birden isterseniz 6 Adet için fiyat 2.500 TL'dir. Görme imkanı olanlar gelip cihazları yerinde görüp deneyebilirler. Şimdiden herkese hayırlı olsun...

    Not: Ayrıca işyerinde bu konsollarla birlikte kullandığım 6 Adet 106 Ekran TOSHIBA Regza 635D marka FULL HD LCD TV'leride satıyorum. Çok temiz, sıfırdan farksızdırlar. Tanesi 950 TL olan TV'lerin 6 sını birden isteyen olursa fiyat 5.250 TL'dir.'' diyor.

    İş: 0 (358) 513 15 75
    Cep:0 (542) 684 54 72




  • Kardeş güzel para var ama kendini cin sananlara dikkat et kardeş parayı baştan al bir cafede gormusdum adam ps3 lere atari gibi jetonlu yaptırmış
     Ps3 Oyun Salonu Açmak Mantıklımı ve Ortalama Maliyeti ?
    resimdeki gibi hem 2 kişilik hemde hesabını biliyor oyüzden abi tanıdıgınım filan dediginde elimde olan bişey diyemezsin hemde müşteriyi cazip kılar şekil ya bide velilerin güvenide onemli niye diye sormayın 6.sınıflar 8.sınıflarda gelecek bunları bir iyi düşün birde çok kolay olan format atma işini ogren kardeş 20 tl atıyorlar o işde güzel bide 4 eleman yerine 2 tane bilinçli eleman çalışdır dükkanda su içeçek gibi şeyleride sat kardeş aslında ödev çıkarsanda süper olur




  • Benim açacağım cafe yaklaşık 7-8 bin üniversite öğrencilesinin kaldığı bir yerleşim. Aynı yerde 2-3 tane ilk okul var ama genellikle üni öğrencileri geliyor.
    Bankadan kredi çekip bu işe girmeyi düşünüyorum ve ilk deneyimim olacağı için biraz korkuyor insan. Ya batarsa ya masrafı çıkartamazsam falan diye.

    Tv ler zaten 106 ekran olucak, aslında 50 inc bile olabilir tvler sırf ilgi çeksin diye. Biraz daha masraflı olur ama en azından müşteri çeker diye düşünüyorum.
    Hatta tv lerden 2si 3d destekli olabilir ve 2 tane 3d oyun alıp oynatabilirim.

    İlk zamanlar müşteri çekme amaçlı, oyun oynayanlara ücretsiz içecek vermeyi düşünüyorum.
    Saati fix 4 TL olur zaten yada ilk zamanlar 3 TL olur.

    Ne düşünüyorsunuz bu fikirler hakkında ?
  • Bizim buralarda saati 1.5 tl
  • Benim bahsettiğim yerde 4 tl hocam saati. Heryer aynı.
  • Arkadaşım, yanlış anlama ama günümüzde para kazandıran işler, 0 maliyetle girilen işlerdir. Kendi cebinden bir para koyuyorsan o parayı kaybetme riskini alman lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misfitkid

    Arkadaşım, yanlış anlama ama günümüzde para kazandıran işler, 0 maliyetle girilen işlerdir. Kendi cebinden bir para koyuyorsan o parayı kaybetme riskini alman lazım.

    0 maliyetli işler nelerdir hocam peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.