Şimdi Ara

Sim Kart Girişli Tablet Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
82.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sim Kart Girişli Tablet Önerilerinizi yazar mısınız? Fiyat Uçuk Olmasın. Çin Sitelerindende Olabilir.



  • önerisi olan yokmu ?
  • Sim kart girişli olunca pasaporta kaydettirmek gerekiyor, imei numarası oluyor ekstra bir ton masraf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalcaner2

    Sim kart girişli olunca pasaporta kaydettirmek gerekiyor, imei numarası oluyor ekstra bir ton masraf

    türkiye olarak yok mu peki??
  • Eskiden IMEI kayit icin 5 TL odenirdi.
    Simdi bu harc 100 TL lik harac a donusmus diyorlar bu dogru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malı markasız cihazlarda sim kartlı model seçeneği çok az. Hemen hepsi 3G modemi USB porttan takarak 3G desteği veriyor. Pasaport bulursanız kayıt işlemi 100 TL oldu. Uygun fiyata bulduğunuz bir ürün için değer ama ben yinede ülkemizden alınmış garantili ikinci ellere bakmanızı tavsiye ederim. Şu anda ikinci el ilan siteleri bir hevesle alınmış ya da hediye gelmiş ama kullanılamamış çok güzel ürünler ile dolu. Şöyle örnek vereyim; yakın zamanda 3 adet 10" tablet aldım. SIM kartsız Exper 300 TL, SIM kartlı Motorola zoom 500 TL ve yine SIM kartlı Samsung Galaxy Tab P7500 600 TL. Üç tablette neredeyse hiç kullanılmamış birkaç aylık garantili faturalı cihazlar.

    Bu arada motorolanın batarya ömrü mükemmel. 3G sürekli devrede abartısız 8 saatten fazla kullandım ve batarya hala %18 di.Samsung da aynı sürelere yaklaşıyor. Exper evde sürekli adaptörü takılı kullanıldığından batarya ömrünü değerlendiremedim henüz.
  • Arkadaşım reeder firmasına ait olan reedpad3 öneririm.Simkart girişi var.Cep telefon ve ekitap okuyucu özellikli;görüntülü görüşme de yapılabilen 7 inch büyüklüğünde güzel bir tablet.Bimeksten alırsan 573 tl hepsiburadada ise 599 tl.Kendi sitesinde reeder.com.tr indirim bitti ve 699 tl diye aklımda kalmış.3 aydır kullanıyorum.Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımdayken yazayım; vınn türü modemle bağlanan LTE modeli de kampanyalı şu an.Bimekste 259 tl hepsiburadada 269 tl.4-5 renk alternatifi ile kılıf ve mikrofonlu kulaklık da hediye.Bu ürün de reedpat3 lte diye geçiyor.Özellikleri ile tavsiye edebileceğim bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/122132/archos-arnova-7c-g2.aspx en ucuzu olarak bunu gördüm.tabi sende araştır.arkadaşın dediği gibi uygun temiz ikinci el bulamazsan sanalpazar vb gibi sitelerde bunu alırsın.yalnız bu alette telefon görüşmesi yapılmyor sadece görüntülü görüşme ve 3g internet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sas_sas

    Eskiden IMEI kayit icin 5 TL odenirdi.
    Simdi bu harc 100 TL lik harac a donusmus diyorlar bu dogru mu?


    teşekkürler...


    quote:

    Orijinalden alıntı: fsadak

    Çin malı markasız cihazlarda sim kartlı model seçeneği çok az. Hemen hepsi 3G modemi USB porttan takarak 3G desteği veriyor. Pasaport bulursanız kayıt işlemi 100 TL oldu. Uygun fiyata bulduğunuz bir ürün için değer ama ben yinede ülkemizden alınmış garantili ikinci ellere bakmanızı tavsiye ederim. Şu anda ikinci el ilan siteleri bir hevesle alınmış ya da hediye gelmiş ama kullanılamamış çok güzel ürünler ile dolu. Şöyle örnek vereyim; yakın zamanda 3 adet 10" tablet aldım. SIM kartsız Exper 300 TL, SIM kartlı Motorola zoom 500 TL ve yine SIM kartlı Samsung Galaxy Tab P7500 600 TL. Üç tablette neredeyse hiç kullanılmamış birkaç aylık garantili faturalı cihazlar.

    Bu arada motorolanın batarya ömrü mükemmel. 3G sürekli devrede abartısız 8 saatten fazla kullandım ve batarya hala %18 di.Samsung da aynı sürelere yaklaşıyor. Exper evde sürekli adaptörü takılı kullanıldığından batarya ömrünü değerlendiremedim henüz.


    önerebileceğin güzel sağlam link varsa verebilirmisin inceleyelim.motorola dikkatimi çekti telefon görüşmesi yapabiliyormusun peki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 3 Ağustos 2012; 11:49:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: day1972

    Arkadaşım reeder firmasına ait olan reedpad3 öneririm.Simkart girişi var.Cep telefon ve ekitap okuyucu özellikli;görüntülü görüşme de yapılabilen 7 inch büyüklüğünde güzel bir tablet.Bimeksten alırsan 573 tl hepsiburadada ise 599 tl.Kendi sitesinde reeder.com.tr indirim bitti ve 699 tl diye aklımda kalmış.3 aydır kullanıyorum.Tavsiye ederim.


    teşekkür ederim önerin için araştırmaya başladım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: day1972

    Aklımdayken yazayım; vınn türü modemle bağlanan LTE modeli de kampanyalı şu an.Bimekste 259 tl hepsiburadada 269 tl.4-5 renk alternatifi ile kılıf ve mikrofonlu kulaklık da hediye.Bu ürün de reedpat3 lte diye geçiyor.Özellikleri ile tavsiye edebileceğim bir cihaz.


    aklıma takıldı diye soruyorum peki herkes 3g falan diyor wireless özelliği kesin vardır dimi

    quote:

    Orijinalden alıntı: hacı1992

    http://www.bimeks.com.tr/urun/122132/archos-arnova-7c-g2.aspx en ucuzu olarak bunu gördüm.tabi sende araştır.arkadaşın dediği gibi uygun temiz ikinci el bulamazsan sanalpazar vb gibi sitelerde bunu alırsın.yalnız bu alette telefon görüşmesi yapılmyor sadece görüntülü görüşme ve 3g internet.

    teşekkür ederim şuanda inceliyrum bütün önerileri



    HERKESE YORUMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM BAŞKA YORUMLARI FİKRİ OLAN LİNKİ OLAN ARKADAŞLAR BİZİMLE PAYLAŞSIN LÜTFEN SAYGILARIMLA
  • Arkadaşım, Reedpad3 tablet pc de cep telefonu özelliği, e-kitap okuyucu özelliği, bluetooth, dahili 3g (simkart üzerinden) ve wi-fi özelliği başta olmak üzere bir çok özellik mevcut. Forumda yeniyim ve burada hiç incelemem filan olmadı ama ben bu ürünü çıktığı andan beri sorunsuz kullanıyorum. Sırf tablet telefonun nimetlerinden sonuna kadar faydalanabilmek adına Avea Yeni Nesil 500+ için yeni hat aldım ve tablete taktım. Görüntülü görüşme, sesli görüşme, e-kitap okuma, android tv uygulamaları üzerinden canlı tv ve video izleme, haber okuma vb. deneyimlerim oldu. Androidden 100'e yakın yükleme yapıp tableti performans canavarına dönüştürdüm. 32 gb micro cd kart taktım. 500'den çok video yükledim, şarkılar, 50 kadar e-kitap vb de kart üzerinde ve sorunsuz çalışıyor. Ürünü şiddetle tavsiye ederim. Telefon özelliği önemli değil biraz da ucuz ama kaliteli olsun dersen, reedpad3 lte öneririm. Lte modelinde android 4.0 yüklü, mini hıdmi, usb girişi vb. de mevcut. Gerek reedpad3 gerekse reedpat3 lte modeli bende mevcut. Cihazlar işçilik kalitesi olarak ortalamanın epey üzerinde. Telefon özellikli modeli 573 tl, lte modeli ise 259 tl. Her iki ürünü Bimekste inceleyip alabilirsin. Arnova model önerilmiş ama reedpad3 e göre bir takım dezavantajları var. Dahili 3g var ama telefon görüşmesi yok. Oysa reedpad3 te hem dahili 3g hem de sesli-görüntülü görüşme var. Ekranı ıps olmasa da oldukça tatminkar. lte modelini bile alsan harici 3g ile sıkıntı yaşamazsın ya da wi-fi ile bağlanırsın. Bağlantı hızı da makul seviyede. Umarım yazdığım bilgiler işine yarar...
  • Aşağıdaki arama sonucunu bir inceleyin. 10" modelleri filtreledim ama isterseniz daha küçüklerede bakın. Motorola'da telefon özelliği yok. Tablette telefon özelliği çok lazım değilse boşuna o farkı ödemeyin derim.

    http://www.sahibinden.com/bilgisayar-tablet-pc-bilgisayar?pagingSize=50&a93080=1081302&a93080=1093998&price_min=500&sorting=price_desc&price_max=600
  • quote:

    Orijinalden alıntı: day1972

    Arkadaşım, Reedpad3 tablet pc de cep telefonu özelliği, e-kitap okuyucu özelliği, bluetooth, dahili 3g (simkart üzerinden) ve wi-fi özelliği başta olmak üzere bir çok özellik mevcut. Forumda yeniyim ve burada hiç incelemem filan olmadı ama ben bu ürünü çıktığı andan beri sorunsuz kullanıyorum. Sırf tablet telefonun nimetlerinden sonuna kadar faydalanabilmek adına Avea Yeni Nesil 500+ için yeni hat aldım ve tablete taktım. Görüntülü görüşme, sesli görüşme, e-kitap okuma, android tv uygulamaları üzerinden canlı tv ve video izleme, haber okuma vb. deneyimlerim oldu. Androidden 100'e yakın yükleme yapıp tableti performans canavarına dönüştürdüm. 32 gb micro cd kart taktım. 500'den çok video yükledim, şarkılar, 50 kadar e-kitap vb de kart üzerinde ve sorunsuz çalışıyor. Ürünü şiddetle tavsiye ederim. Telefon özelliği önemli değil biraz da ucuz ama kaliteli olsun dersen, reedpad3 lte öneririm. Lte modelinde android 4.0 yüklü, mini hıdmi, usb girişi vb. de mevcut. Gerek reedpad3 gerekse reedpat3 lte modeli bende mevcut. Cihazlar işçilik kalitesi olarak ortalamanın epey üzerinde. Telefon özellikli modeli 573 tl, lte modeli ise 259 tl. Her iki ürünü Bimekste inceleyip alabilirsin. Arnova model önerilmiş ama reedpad3 e göre bir takım dezavantajları var. Dahili 3g var ama telefon görüşmesi yok. Oysa reedpad3 te hem dahili 3g hem de sesli-görüntülü görüşme var. Ekranı ıps olmasa da oldukça tatminkar. lte modelini bile alsan harici 3g ile sıkıntı yaşamazsın ya da wi-fi ile bağlanırsın. Bağlantı hızı da makul seviyede. Umarım yazdığım bilgiler işine yarar...

    Teşekkür ederim yorumların ve açıklaman için hayırlısı olsun bakalım araştırmöaya devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsadak

    Aşağıdaki arama sonucunu bir inceleyin. 10" modelleri filtreledim ama isterseniz daha küçüklerede bakın. Motorola'da telefon özelliği yok. Tablette telefon özelliği çok lazım değilse boşuna o farkı ödemeyin derim.

    http://www.sahibinden.com/bilgisayar-tablet-pc-bilgisayar?pagingSize=50&a93080=1081302&a93080=1093998&price_min=500&sorting=price_desc&price_max=600

    telefon özelliği ne den istiyorum. benım suan elimde ideos x5 var abimde de 5800 var 5800 ı satıp tablet alacağım ve ideos x5 i abıme vereceğım. ondan dolayı istiyorum. 1 aydır araştırıyorum eğer telefon özelliği olmayan bir tablet alacak olursamda o tablet Cube U30-GT olacaktır.

  • HERKESE YORUMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM BAŞKA YORUMLARI FİKRİ OLAN LİNKİ OLAN ARKADAŞLAR BİZİMLE PAYLAŞSIN LÜTFEN SAYGILARIMLA
  • arkadasalar su 3 model arasinda kaldim.. lutfen yardim edn:

    Google Nexus 7 16 GB
    Samsung Galaxy Tab 2.7 (P3100) 16GB, 3G, WiFi
    Samsung Galaxy Tab 7.7 (P6800) 16GB, 3G, WiFi


    hangsi ne sebepten ustun?
  • Google Nexus 7 16 GB şuanda ön planda ama ülkede henüz yok...
  • yurtdışından temin etme imkanın varsa samsung p3100 modelini öneririm. nexus fiyatına yakın ve 3g li. telefon özelliği de mevcut.

    abd fiyatı 260$ , avrupa 300€ civarı
  • archos arnova 7c g2 var
    reedpad3 var
    artes g711 var üç modelde sim kart girişli archos şekli karizma ama işlemci düşük 600 mhz android 2.3 google play yoktu inceledigimde.

    reedpad3 800 mhz android 2.2 tel özelligi var iyi sayılır ama memnun olmayanlar da var

    artes g711 1ghz android 4 var onunda tel özelligi yok incelemedim hiç bilgim yok. fiyat olarak bimeks için söylüyorum arnova 399tl diger ikisi birbirine yakın 560-58o civarı bende bu konuyla ilgileniyorum ama karar veremedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr1907 -- 5 Ağustos 2012; 19:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.