Şimdi Ara

Vodafone ile akıllı telefon keyfini 3. boyuta taşıyın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçek 3 boyutlu görüntü keyfi sunan Yeni LG Optimus 3D Max, Red tarifelerine ayda 29 TL'den başlayan ek ödemelerle sadece Vodafone'da.
    LG Optimus 3D Max’ı Red tarifeleriyle kampanyalı alan aboneler; Vodafone Red Ayrıcalıklar dünyasına adım atıyor.
    Vodafone Red ayrıcalıkları için tıklayınız

    CİHAZ ÖZELLİKLERİ:

     Vodafone ile akıllı telefon keyfini 3. boyuta taşıyın!
     Vodafone ile akıllı telefon keyfini 3. boyuta taşıyın!


    TASARIMDA GERÇEK MÜKEMMELLİK
    Uyumlu Tasarım Kontrastı
    Çarpıcı bir biçimde kontrast verilmiş arka dokusu ile birleşen modern ve şık metal aksamın kusursuz birlikteliğini keşfedin. Zamanın zorlu şartlarına dayanması için üretilen LG Optimus 3D Max, güzelliğini sonsuz kılacak konforlu, yuvarlak konturlara sahip tasarımı ve dayanıklı yüzey kaplaması ile kusursuzlaşan bir tarz yaratmıştır.
    Modern ve İnce Görünüm
    LG’nin yenilikçi inceltme teknolojisi sayesinde, LG Optimus 3D Max, yerleşik 3D modülüne rağmen sıradan telefonlardan çok daha incedir. 9.6 mmlik ince ve gösterişli tasarımı, günü sizi farklı kılan bir tarzda ve mutlak güven hissi ile yaşamanızı sağlar.
    GERÇEK 3D KEYFİ
    Yeni Mobil 3D Heyecanı
    Kendinizi yepyeni bir 3D heyecanına hazırlayın. Gözlük kullanma zorunluluğu olmaksızın şaşırtıcı ölçüde canlı 3D kalitesiyle, hayalin gerçeğe dönüştüğü bir gerçekliği keşfedin.
    2D/3D Fotoğraf ve Video Oluşturun ve Düzenleyin
    2D/3D fotoğraflar ve görüntülerle anılarınızı gözlerinizin önünde canlandıran teknolojinin heyecanını yaşayın. Şimdi daha fazla derinlik ve ayrıntı ile tüm değerli anılarınızı yeniden yaşayın. Ekstra düzenleme özellikleriyle, 2D veya 3D olarak telefonunuza kaydettiğiniz her şeyi özelleştirmeniz de mümkün.


    2D’den 3D’ye Dönüştürme
    Mobil 3D ile eğlence geleceğine yürürken, 2D içeriğini ait olduğu yerde, geçmişte bırakın. Eski 2D videolarınızı, fotoğraflarınızı ve oyunlarınızı LG’nin HRZ Motoru ile göz alıcı ve canlı 3D içeriklere dönüştürün.
    3D Oyunlar
    Klasik 2D oyunlara göre eşsiz gerçeklik düzeyi sağlayan 3D oyunlarla, oyun oynama deneyiminin derinliklerine inin. LG Smartworld’den indireceğiniz içeriklerle 2D oyun deneyiminizi 3D’ye dönüştürün.
    GERÇEK PERFORMANS GÜCÜ
    Ultra Güçlü 1.2 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
    Oyunlarınızın ve video uygulamalarınızın maksimum hızda çalışması için gereken ultra gücü veren Çift Çekirdek, Çift Kanal ve Çift Bellekten oluşan Tri-Dual teknolojisinin gerçek gücünü ve hızını açığa çıkartın.
    4.3’’ Canlı ve Geniş Ekran
    Zengin renkler ve 600 NIT parlaklık sunan 4.3 inçlik geniş ekran boyutu ile gözlerinizi hak ettiği görüntüyü verin. Daha geniş ekran, daha iyi aydınlatma, fotoğraf ya da video görüntülerken daha yüksek anlaşılırlık ve daha fazla konfor sunar.
    8 GB Geniş Depolama Kapasitesi
    LG Optimus 3D Max geniş bir depolama kapasitesi sunar. Bu kapasite, en sevdiğiniz içeriklere kolay ve hızlı bir şekilde erişebilmeniz için depolama olanağı sağlar.







  • 2 hafta önce saturn mağazasında 3d max'i biraz inceledim.. öncelikle şunu söylemek istiyorum... fiyatı düşündüğümden daha ucuz geldi bana..

    çekilen fotoğrafları ve videoları izledim de görüntü mükemmeldi...

    optimus black'imi satıp bunu alabilirim heran...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_n0507 -- 30 Temmuz 2012; 15:33:37 >
  • Doğru diyorsunuz ancak 3D max in en güzel özelliği 2D ' yi 3D 'ye çeviriyor olması :) beni en cezbeden bu özellik olacak bu gidişle. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _blackmamba_

    Doğru diyorsunuz ancak 3D max in en güzel özelliği 2D ' yi 3D 'ye çeviriyor olması :) beni en cezbeden bu özellik olacak bu gidişle. :)

    Lg den uzak durun yada guncelleme desteginin olmadigini bilip alin.
    1sene once cikan optimus 3dye hala ics guncellemesi gelmedi.yine optimus blacke ics guncellemesi gelmeyecek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkattack


    quote:

    Orijinalden alıntı: _blackmamba_

    Doğru diyorsunuz ancak 3D max in en güzel özelliği 2D ' yi 3D 'ye çeviriyor olması :) beni en cezbeden bu özellik olacak bu gidişle. :)

    Lg den uzak durun yada guncelleme desteginin olmadigini bilip alin.
    1sene once cikan optimus 3dye hala ics guncellemesi gelmedi.yine optimus blacke ics guncellemesi gelmeyecek...

    LG güncelleme konusunda dediğiniz gibi sıkıntılı olduğunu duydum bende optimus black kullanıcısıyım. Ancak Optimus 3D ler için güncelleme sorunlu olabilir. çünkü 3D kamera çekimlerinde sorun yaşanılabilir.

    Şunu diyebilirim ki Optimus Black' te bile deneme amaçlı İCS kurduğumda kamera siyah beyaz görüntü veriyordu buna istinaden konuşuyorum birazcık geç oluyor ama sağlam olsun diyorum her zaman.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.