Şimdi Ara

Androidtelefonlari.com&TEKSEL Servis birlikteliği=6 hafta sonra teslim edilen tlf um :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Yaklaşık iki ay kadar önce, androidtelefonları.com dan LG P920 Optimus 3D telefon satın aldım. Malumunuz fiyatları daha uygun, paralel ithalat, türkiye garantisi yok, ama sitenin kendisi iki yıl garanti veriyor. Servisi de Sirkeci' de TEKSEL old. u sonradan öğrendim.

    Neyse, telefonumu kurcalarken, (normaL yasal yollarla yani, uygulamaları Google Play den indirdim. Tlf un rom una rootuna da karışmadım zinhar..) bozuldu. Simkartı görmüyor! Gönderdim teksel servise, 5. hafta sonunda telefonun anakartını değiştirmek suretiyle bana göndereceklerini söylediler. E hadi gönderin, diyorum, şu anda test ediliyor, felan feşmekan derken 3-4 gün de öyle geçti, netice de tam 6 khafta sonunda telefon elime ulaştı.
    İşin en kıl olduğum yanlarından biri de şu oldu; ben tabi bu süre içierisinde onlarca kez arıyorum adı geçen servisi, ne adam gibi bilgi veriyor tlf u açan hanımefendi, ne servis elemanına bağlıyor, fütursuzca 'yapılıyor bekleyin' tarzında cevaplar veriyor! Bu durum benim sinir katsayısını bikaç katına çıkardı, ama yine de üslubumu bozmadım. Hatta 21 işgünü azami tamir süresi geçtikten sonra bana yenisini göndermek zorundaydılar, bu konuda da hakkımı kullnmadım.

    Herneyse, merak edenlere, acaba bu tip sitelerden telefon alalım mı diye araştıranlara önemle duyurulur.







  • Bende çok düşündüm oradan s3 alsam mı diye sonra garantisine güvenmeyip dartyden aldım bu yazdığını okuduktan sonrada iyiki oradan almamışım diyorum.
  • Bende Galaxy Nexus Almayı Düşünüyordum Ordan
  • doğrusunu söylemek gerekirse bu tür şeyler her yerde olabiliyor..buraya has bir durum değil.Şans işi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Girrffe

    doğrusunu söylemek gerekirse bu tür şeyler her yerde olabiliyor..buraya has bir durum değil.Şans işi.


    +1 diyerek eklemek yapmak istiyorum.

    Telpa, Genpa, KVK, Teleservice vb nice teknik servisler milleti zaman zaman rezil etmiyor mu? Millet forumlara gelip kötülemiyor mu sanki? Ne ilksiniz ne son olacaksınız. Androidtelefonlari.com sitesinin zerre kadar suçu yok. Serviste çalışan iki insandan bir tanesi bile uyuzun biri olabilir, bir sorun çıkartabilir, bu tamamen kişilikle alakalı.

    Size gerçekten geçmiş olsun ama 21 günü geçmesine rağmen yasal yollara başvurmamanıza rağmen gelip burda dert yanmanız da tuhaf doğrusu.




  • Yasal yol konusunda haklısın, bu işlerden çekinen biri değilim; lakin neticede telefonu gecikmeli de olsa sağlam olarak teslim aldım, üstelik üç günlük telefon. Bu durumda yasal yollara başvurmak boşuna bir uğraş olur gibime geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.