Şimdi Ara

Vınn Sinyal Güçlendirme Yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim Huawei E177 vınn'ım var. Sinyal Zayıf, gider gelir. Turkcell'in iki tane baz istasyonu var burada. Biri 3G'li ve bir tepenin ardına kalıyor. Diğeri ise tam karşımızda arada engel yok ama o da 3G'li değil. Turkcell'e de oradaki baz istasyonunu 3gli yaparlarsa sorun çözülebilir diye bildirdim.Şaka gibi. Bu sinyali anten olmadan nasıl güçlendiririm. Ya da nasıl anten yaparım. Elimde erkek crc9 ucu mevcut.
    Turkcell'i defalarca aradım, mail attım. Normal deyip geçiştirdiler. en son BTKya durumu anlattım, ondan sonra iliglendiklerini söylediler yine bişey yok.
    Anlayacağınız iş başa düştü.



  • fikir verme amaçlı bir deneyimimi yazayım.
    evin içinde 3g sinyali kesinlikle alınamıyordu, çatıda da sinyal gelmiyordu. ben de tv'lerin arkasına takılan iki çubuklu anten var, onu çatıya 3-4 metrelik bir sopanın ucuna takarak aşağıya kablo sarkıttım. kabloyu telefonun anten devresine bağladığımda 3g sinyali alabilmiştim bu şekilde. kablo olarak tv-anten kablosu (coaxial kablo) kullanmıştım. normal kablo ile olmayabilir.
  • Turkcell'i BTK'ya şikayet ettim. Sorunumu çözmedikleri gibi 3G bağlantımı da kestiler. Başka hat takınca bağlanıp benim hatla bağlanmıyor. EDGE'den bağlanıyorum. Turkcell'de müşteri memnuniyeti diye birşey kalmamış anlayacağınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.