Şimdi Ara

Amerika'daki universite secimim hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisi olan varsa bu uc universiteden hangisine oncelik vermeliyim. Springfield college , American international collage , Western new england university



  • Böyle sormak olur mu lan nasıl gitcen maliyet nedir bunları cevapla önce burası konu dışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twanche -- 27 Temmuz 2012; 0:11:53 >
  • Burada cevap bulman zor. ABD'ye gideceğine göre dilin vardır. Yabancı forumlara falan bak. Ya da Ekşisözlük gibi platformları varsa oraları araştır. Ne yorum yazmışlar bak.
  • Hocam haklisin valla da durum su . Ben suan amerikadayim yerlestim Allah'a cok sukur. Nasil geldigim hakkinda bir konu acacagim ancak konumu ss lerle desteklemek istedigimden daha hazirlik asamasindayim. Abim bu uc universiteden birine girmek istediginden sizlere danisalim dedik.Bilgisi olan yardimci olursa seviniriz aciliyeti olan bir durum. Sizler sormadan soyleyeyim Allah'in izniyle lise 2 den burda baslayacagim umarim liseli muhabbeti olusmaz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powereng

    Hangi bolumu okumak istiyor ? Anladigim kadariyla MA de ikamet edeceksiniz, yaniliyormuyum ? Genel olarak Western new england university bana daha sempatik geliyor cunku oradan mezun bir arkadasim var ve kendisi iyi bir is sahibi.. Yalniz bu size okulu tavsiye etmem icin yeterli olmaz. Yalniz hangi bolumu dusundugunu soylerseniz kendisine sorabilirim. En azindan tavsiye eder mi ogrenirim.


    Evet hocam MA de ikamet edecegiz kendisi oncelikle hukuk okumayi tercih ediyor olurda hukuk olmazsa isletmeyide dusunuyor. Ama oncelikle hukuk. Hocam yarin oburgun universtilerle yuz yuze gorusmeye gidicek. Arkadasinizin deneyimleri ve soyleyecekleri fikir sahibi olmamizda cok yardimci olabilir. ilgilendigin icin cok tesekkurler hocam .
  • Amerikada erkekler teklif ediyo dikkat et

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam ilgin icin cok sagol
  • yaş kaç önce 30.000 dolar yılda paran olcak sadece kayıt parası bu bi bu kadardan fazla harcamaya paran olcak yıllık sat sınavına gircen hayvan puanın olcak anlıcagın elemanlar amerikan olcak sana satascak sende tarzanca dil olcak
    Edit tam okumadım cevabını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 27 Temmuz 2012; 22:41:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.