Şimdi Ara

Flash Player Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Benim sorunum flash playerla. daha önceden youtube da hd kalitede videolar izlerken bile nadir takılmalar yaşıyordum ama bu aralar flash ın 1 hafta içinde 2 kere güncelleştirme geldi onları kurdum sonra ne olduysa oldu.Adsl sınırsız kullanıyorum 50gb kotayı aşmamışım, chrome mozilla ve operada da aynı sıkıntıları yaşıyorum. flashı yeniden güncelledim bana mısın demiyor. şimdi 240 p de bile takılıyor. bu işin içinden çıkamadım bana yardım edebilir misiniz?



  • Aynı sorunu yaşamaktayım.
  • Hadi bu sorunu diğer tarayıcılarda eski versiyona dönersek bri nebze olsun çözülürde bir neze diyorum çünkü bazı sitelerdeki uygulamalar mutlaka yeni sürümü istiyor.Chrome gömülü flash player kullandığı için geri alma şansımız yok. Bu saçmalıklarla uğraşmaktan bıktım artık şu flaşın neden her yeni versiyonunda biraz daha berbat oluyor.

    Bu flashın en stabil sürümü sizce hangisidir ben 10.2.152 sürümünü kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sybercomp

    Hadi bu sorunu diğer tarayıcılarda eski versiyona dönersek bri nebze olsun çözülürde bir neze diyorum çünkü bazı sitelerdeki uygulamalar mutlaka yeni sürümü istiyor.Chrome gömülü flash player kullandığı için geri alma şansımız yok. Bu saçmalıklarla uğraşmaktan bıktım artık şu flaşın neden her yeni versiyonunda biraz daha berbat oluyor.

    Bu flashın en stabil sürümü sizce hangisidir ben 10.2.152 sürümünü kullanıyorum.

    Stabil bir sürümü olduğuna inanmıyorum henüz Flash playerin. Linux kullansam Windows'taki kadar sıkıntı çekmem. Canın mı sıkıldı tek komutla sil flashplayeri 1 versiyon aşağısını yükle.

    Sanırım 11.3'e çözüm gelmezse bende 10 sürümüne indireceğim Flash playeri.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.