Şimdi Ara

transit ve transporter için geri görüş kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta belirttiğim iki araç içinde uygun geri görüş kamerası arıyorum. bazı sitelerde birkaç markanın kamerası mevcut ancak hangisi iyi, hangisi kötü bilmiyorum. bu yüzden foruma danışmak istedim.

    transporter aracımızda video girişi olan teyp mevcut. sadece kamera bağlantısı yapılacak. transit aracımızda hem ekran ihtiyacı var, hem de kamera ihtiyacı var. önerilerinizi bekliyorum.

    bulunduğum şehirde bir yere danıştım, 500 lira fiyat verdiler. internetten 250 liraya sistem mevcut, fiyat fazla gibi duruyor. netten alıp montajını burada tanıdığım bir elektrikçiye yaptırmak istiyorum.

    geri vitese bağlantısı yapılabilen, gece görüşü vasat olmayan, gündüz görüşü iyi olan bir kamera tercihim. özellikle transiti şehir içinde park etmek çok zor oluyor, kamera şart oldu. kameradan yüksek verim almak istiyorum, kamera kaliteli olduktan sonra 300-500 demem. ancak 250 liralık sisteme 500 lira vermek istemiyorum.

    saygılar.







  • yukarı taşınması için... teşekkürler.
  • Bence kablosu uzun universal modeller uyar.
  • ekranı ile beraber satılan kameralar var hocam, kablo uzunluğunu bir şekilde ayarlamaya çalışırım ama kamera kalitesi önemli benim için. araç dar bir araç değil, geniş açılı kaliteli görüntü alabilen kamera ihtiyacım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.