Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2771. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.708
Cevap
368
Favori
2.583.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27692770277127722773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 28 Temmuz günü ben de 1.5 ecoTsi manuel Leon FR ile aranıza katıldım.

    Araçla ilgili çok fazla deneyimim olmasa da sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim.

    Ben de aksesuarlarla alakalı öneri alabilirim. Cam filmi, spoiler, difizör, Havuzlu paspas, bagaj havuzu, konfor seti (Torpido ve kapı cebi için halı kaplama) ve aklıma gelmeyen diğer aksesuarlar için önerilerinize açığım.
  • goxel14 kullanıcısına yanıt
    Cam filmi kesin öneririm orjinal olanından sadece doşarıdan bakılınca siyah görünmesi için değil , içeriye ısıyı geçirmyen uv özellikli , 3mm veya lumar yetkili bayiinde gidip bir farka bakın sıcaklığı n nasıl kesildiğine , fiyat tuzlu gelebilir ama bu kadar verilmiş bir ücret yanında çok bir para sayılmaz
    Zamsız olarak aldınız sanırım 185 e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonall L kullanıcısına yanıt
    Evet bence de tercihim llumar olacak gibi geliyor. Ankaradaki bayilerden birine yakın zamanda giderim artık... Evet 185 bin TL
  • Bu acc olan araçlarda start-stop'un öndeki araç hareket ettiğinde devreye girmemesi kodlanabiliyor mu? Malum Türkiye'deyiz ışıklarda kıçları başları oynuyor sürücülerin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutyuksel -- 3 Ağustos 2020; 13:0:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6 aydır dsg fr 1.5 ecotsi kullanıcısıyım. Kullandıkça arabayı daha iyi tanıyorum. Öyle olunca da aklımdaki sorular cevaplanıyor ve yerine yenileri geliyor diğer arabalar ile karşılaştırma olarak. Aklıma yeni takılan ise süspansiyon ile ilgili. Bu araçtan önce wv Caddy kullandım uzun süre. Kasislerden geçerken cam açık olduğunda ön teker tarafında pıss pıss diye süspansiyon sesini duyuyordum. Leonda ise böyle bir ses duymayı bırakın direk lakkk diye ön teker tarafındaki mekanik aksamın hareket sesini duyuyor gibiyim cam açık olduğunda. Ne kadar yavaş geçsem de öyle. Bu durum aracın o bölgesi için sıkıntı yaratacak diye endişe etmeye başladım.

    Sorum şu ki bu durum leon fr için normal mi? Spor araç ama bu durumun nasıl olması gerektiğini anlayamadım. Bir fikir verebilecek olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_yorker -- 3 Ağustos 2020; 23:57:54 >
  • goxel14 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Cam filmi konusunda seçici olmakta fayda var. Kaliteli olanlar gece dışarıdan içeriyi göstermiyor ama içeriden dışarıyı gösterirken kalitesiz olanlar içeriden de dışarıyı göstermiyor, buda haliyle görüş kısıtlanması sonucu kazalara sebebiyet verdirebiliyor. Havuz paspas olarak orta kalite bosse kullanıyorum tavsiye ederim. Fakat internette sahteleri mevcut, bosse diye ilan açıyor ama başka ürün gönderiyor. Fiziki mağazadan satın almakta fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • new_yorker N kullanıcısına yanıt
    0 km olarak ilk aldığımda bende de lak lak şeklinde ses geliyordu şimdi 27bin civarı bayadır pıs pıs sesini net şekilde duyuyorum. Biraz kullanılması gerekli sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.Şu anda bende 2016 model İbiza var 30binde.Bu aracı satıp yeni kasa leon veya octavia almaktı planım ama günden güne artan kur ve gelen zamlar korkuttu.En gerçekci ihtimalle Style visio donanım seviyesinde gelecek olan manuel benzinli versiyon sizce fiyat olarak ne olur? Yeni kasa beklemek mi yoksa Visio almak mı ( 175bin Tl, tabi bulunabilirse )

    Bir de ibizanın ederi nedir sizce?
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Sıfır araç konusunda vardı hocam, merdivenköy erya Leon 1.0tsi visio kırmızı hemen teslim, isterseniz bakın bi. Takas alıyorlar ama ölü fiyata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 5 Ağustos 2020; 16:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eco modda veya herhangi bir modda kontak aç kapa yaptığımda o moddan çıkıyor sebebini bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefa

    Bende bakima gidecegim ama daha 1 ay var hocam. Sonucla ilgili haberleselim. Benim aracta bir de Bluetooth bağlayınca ses cok derinden geliyor diyor karşı taraf. Onu da bi göstereceğim.
    Bugün servise götürdüm, sıcağı sıcağına yazayım. 45000 bakımı 2018 dizel otomatik xcellence için 1028₺ ödedim.

    Bahsettiğiniz sorunu söyledim. Aldığımda hallettiklerini söylediler. Ne yaptıklarını sordum, biraz sıkılaştırıyorlarmış. Neyi nasıl sıkılaştırıyolar bilemiyorum. Arabayı teslim alınca açmaya çalıştığımda biraz çekmek gerekiyor, eskisi gibi gevşek değildi yani. Şimdilik iyi gibi duruyor.
  • Marslan_ M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Benim de bugün aklımdan gecti. Hangi servise goturdunuz bu arada?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç sayfa evvel uzun uzadıya yazdım. Olumlu yanıtlar vermişsiniz hepinize teşekkür ediyorum. Amacım yeni kasa leonu bekleyip almaktı ancak ortalık çok belirsiz. Kamiq satışa cıktı arıyoruz Ocak için sıraya yazarız diyorlar. 197.000 lira olan aracı alan kişiler 230-240 bin lira istiyor. Durum böyleyken yeni leonu bekleyip alamayıp 2021 Nisan Mayıs'ında 300.000 i göreceğini ön görerek gittim sıfır mevcut kasa Leon FR otomatik aldım. Önümüzdeki hafta gelecek.

    Buraya yazıyorum. Yeni kasa Leon 2021 Nisan-Mayıs aylarında 300.000 lirayı görecek ve bir çok insan hatcback bir araca 300.000 lira vermek istemeyeceği için ülkemizde mevcut kasa leon kadar tutulmayacak. Şu an birisi leona heves etse, sıfır alamasa dahi 2014-15 modellerini alıp leona binebiliyor. Katılırsınız katılmazsınız yeni kasa satışa çıksın, yollarda boş paketlerini bir elin parmakları kadar görürüz, FR paketini görmek ise çok büyük bir şans gerektirir. Görünce de vaaay be güzel arabaymış der unutur gideriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Erya sahrayıcedite götürdüm hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Bence iyi yapmışsınız. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Yeni kasanın ne olacağı belli değil. Hem fiyat hem kronik arıza bakımından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bir sorum olacak. İlk kez sıfır araç kullanılıyor da leon style aracım 4000 km yi geçince uzun süreli yakıt tüketim ve km verileri kendiliğinden sıfırlandı. Bu normal bir durum mu? Nette yaptığım araştırmalarda 99 saati geçince veya 4000 km sonra belirli aralıklarla sıfırlanır yazmıslar da emin olamadım. Bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorwell

    Merhaba bir sorum olacak. İlk kez sıfır araç kullanılıyor da leon style aracım 4000 km yi geçince uzun süreli yakıt tüketim ve km verileri kendiliğinden sıfırlandı. Bu normal bir durum mu? Nette yaptığım araştırmalarda 99 saati geçince veya 4000 km sonra belirli aralıklarla sıfırlanır yazmıslar da emin olamadım. Bilgisi olan var mıdır?
    öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler.

    verilerin sıfırlanması normal. 99 saat veya belli km de bir sıfırlanıyor veriler. tam kaç km de sıfırlıyor açıkçası hatırlayamadım. ana anormal bir durum değil hepimizde böyle çalışıyor sistem.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hem cevabınız hem güzel dilekleriniz icin
  • Merhabalar,

    Leon aracımın sol ön marşpiyel kısmının altındaki plastik korumada sürtme neticesinde aşağadaki gibi bir yırtık oluştu.

    Acaba kaportacılar bu kısmı yama vs. gibi bir işlemle kapatabilirler mi yoksa ilgili parçanın komple değişmesi mi gerekir ?SEAT LEON MK3/5F ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 10 Ağustos 2020; 11:44:41 >
  • arkadaşlar 47.000 2016 model 1.2 tsi aracım için servise giricem sabit bakım için 1300 tl ye %20 indirim dedi fakat hiç buji değişimi falan demedi bu buji ne zaman değişiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 27692770277127722773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.