Şimdi Ara

Golden Hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • temel komut ve tuvalet eğitimleri tamamlanmış, 1.5 yaşında bir golden sahiplenicem muhtemelen, yani en azından sahibiyle ve köpekle anlaşabilirsek görüştüğümüzde.

    apartman dairesinde besleyeceğim, okula gittiğim ve çalıştığım günler var, öğlenden sonradan geceye kadar mesela. Köpek evde yalnız kaldığında gidip kabloları falan kemirir mi ? ya da çok havlar mı ? goldenların çok havlamadığını öğrendim araştırdığımda ama. Havlamaya kalkıştığında da nasıl susturabilirim ?

    Son olarak, veterinere götürüp zaten kontrollerini yaptırırım ancak, mama konusunda ne yapmalıyım ? öğrenci adamız, evde yemek nadir pişiyor, ki o da köpeğe uymaz.

    Tecrübeliler yol gösterirse sevinirim.



  • golden cinsi köpekler çok enerjili oldukları için köpeği sabah akşam 45 er dakikalık bi yürüyüşe çıkaracaksın enerjisini attıramassan illaki evdeki eşyalara zarar verecektir köpek evde tek kalırsa havlayabilir enerjisini attırabilirsen rahat olursun temel itaat eğitimi işe yaraya bilirmi bilmiyorum köpeğe ev yemeği verme derim zararlıdır öğrencisin bide mama almaya para olmaz paran yoksa ev yemeği vermen mecbur yani ama bi mama bir ev yemeği verirsen köpeği hasta edersin http://www.uzmantv.com/ birde bu siteye bak aramaya golden retriever yaz birde burdan dinle biliyosundur belki ama en önemlisi köpeğin enerjisini attırman lazım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.