Şimdi Ara

BİSİKLET BÖLÜMÜ KURALLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ### BİSİKLET BÖLÜMÜ KURALLARI ###


    1. Yeni konu açmadan önce lütfen forumun "Arama" bölümünü kullanınız.

    2. Yasa dışı içerik paylaşımında veya isteğinde bulunmayınız.

    3. Konu başlıklarını anlaşılır ve konuyla alakalı yazınız. Açtığınız konu başlıklarında ve mesajlarda tamamıyla büyük harf (bazı ana konular bu kuraldan muaf olabilir), dikkat çekme amaçlı yanlış ve gereksiz noktalama işareti (ya da karakterler), "Acil yardım", "Lütfen yardım", "İmdat", ''??????'', "Uzman sorusu" gibi vasıfsız başlıklar kullanmayınız ve yardım istediğiniz konularda sorununuzu açıkça belirtiniz.

    4. Kişi, kurumlar veya firmalar hakkında hakaret içerikli, rencide edici, küçük düşürücü, aşağılayıcı ya da ispat edilemeyecek nitelikte suçlayıcı mesajlar yazmayınız.

    5. Yanlış bilgi verildiğinde art niyet aramak yerine özel mesaj sistemini kullanarak veya konu üzerinden (uygun bir dille) mesaj yazarak yanlışın bildirmesine özen gösteriniz. Kişisel olarak karşılaştığınız olumsuz durum üzerine polemiğe ya da tartışmaya girmek yerine şikayet sistemini kullanarak bildiriniz.

    6. Açmış olduğunuz bir konuya cevap gelmemesi durumunda mükerrer nitelikte yeni konu açmayınız. Gerekli durumlarda (bir iki sefere mahsus) konuyu yukarı çıkarabilirsiniz. Ancak abartı olacak şekilde, açılan konuyu ilgi görmesi ya da aşağıya düşmemesi için gereksiz (sadece ifade içeren, "up, güncel" vb.) mesajlar yazmayınız.

    7. "O parayla motor, araba (vs.) alırım", "Bisiklete o kadar para verilir mi?" tarzında mesajlar yazmayınız. İlgili konuya sınıfından öneriler veriniz.

    8. Bölümümüzün öncelikli amacı (yarışmalar ve tur etkinlikleri de dahil) bisikletler hakkında teknik yardım, öneri ve bilgi paylaşımıdır. "Kaza yaptım, düştüm, lastiğim patladı" gibi vasıfsız konular açmayınız.

    9. Bölüm içerisinde doğrudan ya da dolaylı reklam içeren konular açmayınız. Reklam vermek için "Reklam Departmanı" ile iletişime geçiniz.

    10. Satılık, alınık ya da takaslık ilanlarınız için (ilgili bölümün kuralları dahilinde) forumun "Diğer ikinci el ürünler" bölümünü kullanınız.

    11. Burada yazmayan fakat "Forum Genel Kurallarına" aykırı olan tüm kurallar bu bölüm için de geçerlidir.


    * Bölüm içerisindeki tüm kullanıcıların yukarıdaki kuralları okumuş ve kabul etmiş olduğu sayılır. Mevcut kurallara ısrarla uyulmaması halinde cezai işlem uygulanabilir, anlayışınız için teşekkür ederiz.

    DH YÖNETİMİ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.