Şimdi Ara

New Ipad Alasım Var Nasıl Alsam? Kontrat? Sıfır? 2.El?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Bir türlü karar veremiyorum 32 gb new ipad alasım var ancak wifi-3g arasında çok gidip geliyorum sanırım 3g daha mantıklı olacak. İşim gereği ve sağolsun köprüdeki bakım yüzünden günde en az 3 saatim yolda geçiyor haliyle çok sıkılıyorum yolda vakit geçirmek oyun oynamak kitap okumak ve film dizi fln izlemek için ipad almak istiyorum arkadaşlarımda var zaten çok kullandım uzun yıllarda ipod touch kullandım IOS'i baya bilirim yani adaptasyon sorunum olmaz ancak karar veremiyorum tamam 3g'li almak benim durumda daha mantıklı ancak 2.el mi alsam yoksa sıfır alıp üzerine internet paketi mi alsam yada komple kontratlı mı alsam bir türlü karar veremiyorum. Vodafone'dan 4gb paketli alsam aylık 99 tl'ye geliyor sizce mantıklı mı kontrat olayı sorun yaratır mı birde 24 ay çok uzun ya? Turkcell veya avea düşünmüyorum kota aşımla falan uğraşamam. Ya da kontrat işine hiç girmeden kredi kartıyla mı alsam? kararsızım anlayacağınız lütfen akıl verin bana..

    İyi pazarlar, iyi forumlar herkese



  • Arkadasim ben de senin gibi kararsilik icindeydin fakat bugun kesin kararimi verdim ve vodafone bayini arayip 32gb beyaz new ipad imi ayirttim. Birazdan da almaya gidecegim. Ben 250 mb olan aylik 79 TL odeme olan secenekle alacagim. Zaten ben de iphone 4s var ve 4 gb internet pakedi var.
    Fazla dusunmeye gerek yok en mantikli secim vodafone olarak geldi bana. Zaten new ipad i 2 seneden once elden cikarmayi dusunmem. Bundan once yine vodafone dan kontratli ilk cikan iphone 3g almistim ve 4 sene kullandiktan sonra simdi kullandigim 4s iki ABD den getirttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.