Şimdi Ara

Chrome Uzantı Hatası ve Uygulama İlişkilendirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar firefox un sık sık çökmesi yüzünden iyice bunalmıştım, ama bir türlü eklentilerimden vazgeçemiyordum. Sonunda araştırdım ve bir çok firefox eklentisinin chrome da portlandığını farkettim ve chrome a geçmeye karar verdim ve şimdilik gayet memnunum.


    Ancak iki sorunum var;

    İlki,
    Tarayıcıyı her açtığımda sağ üst tarafta ayarlar simgesinde küçük bir uyarı işareti çıkıyor. İngiliz anahtarına bastığımda o uyarının "Uzantı Hatası" anlamına geldiğini görüyorum. Uzantı Hatasına bastığımda ise beni uzantılarımın(eklentilerimin) olduğu bölüme yolluyor. Ancak hiçbir eklentimin yanında herhangi bir uyarı olmuyor ve bundan dolayı hatanın hangi eklentiye ait olduğunu bilmediğimden, sorunlu olanı kaldırıp sorunu çözemiyorum. Zaten o küçük uyarı simgesi çıktığında hiçbir sorun veya eksiklik hissetmiyorum, herşey gayet normal şekilde işliyor. Bu uyarıyı engellemenin veya neyin sebep olduğunu nasıl bulabilirim.

    İkincisi,
    Bazı indirdiğim dosyaların, ait oldukları programlarca otomatik açılmasını isityorum ama bir türlü öyle bir ayar bulamadım. Örneğin firefox ta .torrent uzantısını indirmeye kalktığımda direkt olarak temp klasörüne atıp utorrent ile birlikte açılıyordu. Ama chrome da ise torrent dosyasını önce bir yere indirmek sonrada kendim açmak zorunda kalıyorum. Biliyorum küçük bir ayrıntı ama gündelik hatta çok işime yarayan bir ayrıntıydı. Bunun chrome da yapabilir miyim yada nasıl yapabilirim.







  • Kullandıkça fark ediyorum, bir diğer sorunumda DH de barınan flash videoları izleyememem. Diğer tarayıcılardan denedim açılıyorlar ancak her nasılsa chromda görünmüyorlar bile. Chrome un içinde dahili flash var ama yinede flash ı yeniden yükledim ve tabi ki işe yaramadı

     Chrome Uzantı Hatası ve Uygulama İlişkilendirme Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXaline -- 1 Temmuz 2012; 18:40:50 >




  • sanırsam google chrome kullanmayı bilen yok forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.