Şimdi Ara

TurkcellMagaza.com Açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell Mağaza Kimdir ?

    Türkiye'de GSM temelli mobil iletişim, Şubat 1994'te Turkcell'in hizmete girmesiyle başladı. Turkcell, müşterilerine sunduğu mobil ses ve veri iletişimine dayalı hizmetlerin çeşitliliğini, kalitesini ve buna bağlı olarak müşteri sayısını da artırarak gelişimini sürdürdü. Türkiye’de gelişen internet kullanımı ve ortaya çıkan ihtiyaçlara bağlı olarak, iletişim ve teknoloji çözümlerimizi online alışveriş ortamında sizlerle buluşturmak için 2012 yılında TurkcellMağaza’yı faaliyete geçirdik. Sitemizde sergilenen Turkcell Kontratlı Teklifleri ile tüm GSM ve İletişim Hizmetleri (Data ve SMS paketleri) Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir. Bunların dışında kalan peşin/taksitli tekliflerimiz ve aksesuarların satışı ise Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’nin iştirakı olan perakende şirketi Turkcell Kurumsal Satış ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

     TurkcellMagaza.com Açıldı!

    İhtiyaçlarınıza Uygun İletişim Çözümleri
    Hayatınızı kolaylaştıracak iletişim ve teknoloji çözümlerimizi, farklı ödeme seçenekleri ile bulabileceğiniz TurkcellMağaza ile güvenli, pratik ve kullanıcı dostu bir online alışveriş ortamında sizlere sunuyoruz.

     TurkcellMagaza.com Açıldı!


    Referans Bir Site
    TurkcellMağaza, satın almak istediğiniz ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi edinmenize ve yorum yapmanıza olanak sağlayan referans bir web sitesidir.

     TurkcellMagaza.com Açıldı!


    Güvenli
    TurkcellMağaza’da alışverişlerinizi en güvenli şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan altyapı ve teknolojiler kullanılmakta ve alışverişleriniz SSL (Secure Sockets Layer) güvenlik sertifikasıyla güvence altında tutulmaktadır.


    https://magaza.turkcell.com.tr/

    Örnek iphone 3gs 8gb fiyatı:

    https://magaza.turkcell.com.tr/telefon/Apple-iPhone-3GS-8GB/1001694/.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 29 Haziran 2012; 12:44:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.