Şimdi Ara

Uzakdoğu'da para kasma işi - Acil Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Uzakdoğu'da bir internet cafe benzeri bir şey açarak, diablo3 ve bazı mmorpg oyunlarda para kasma niyetim var. En az 20 makina koyup, kaçak olarak ucuza sigortasız çocuk işçi çalıştıracağım. 8 saatlik çalışma süresiyle, 3 vardiya olarak, dini bayramlar (budism, taoizm vs..) hariç 7 gün 24 saat para kasılacak. Daha önce bunu bireysel anlamda yaptım, fena olmayan paralar kazandım, şimdi bunu gerçekten iş haline getirmek istiyorum.

    Size danışmak istediğim konu şu... Daha önceki uzakdoğu ziyaretlerimde bazı ülkelerde internetin çok yavaş olduğunu gördüm. Tayland'da hız fena değildi ama oyun oynamadım, bilemiyorum. Kamboçya kötü, bazen maillere bile zor bakıyordum ama interneti düzelirse ileride burayı düşünebilirim, kiralar ucuz ve insan gücü de çok ucuz. Vietnam'ı bilmiyorum gitmedim ama oranın da esnafı kötüymüş, terbiyesizmiş. Japonya'da internet hızı falan süperdi ama kiralar yüksek, ayrıca çocuk işçi falan çalıştırırsam, yakaladıklarında beni .... neyse... Soruma geleyim. İnternet hızı online oyun için yeterli olan, analitik düşünen çocukların olduğu, ucuz bir uzakdoğu ülkesi biliyor musunuz? Mesela Çin? Hiç gitmedim, internet hızı, kiralar nasıldır? Yardımcı olan olursa, her türlü oyunda para ve lvl kasmada yardımcı olurum.



  • Hacı çin iyidir. Tavsiyem önce bi hapishaneye müdür olarak girmeye bak fırsatın varsa. Mahkumları çalıştırarak BELEŞE halledersin bu işi, hem de mahkumlara 3 gün 5 gün cezandan düşerim bak ayağına kandırırsın. Çoluk çocukla uğraşılmaz bak diyim ben sana. Yok karnı acıkır, susar, yok çişi gelir. Çin iyidir iyi.
  • Konu ciddi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike ve Apple Ceo'larıyla bir görüş istersen onlar daha sağlıklı bilgi verebilirler sana. :D
  • En az 20 makina koyup, kaçak olarak ucuza sigortasız çocuk işçi çalıştıracağım gerısını okumadım
  • roBOT! alınd daha karlı :) sadece yağ veriyosun . 24 saat devam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west667 -- 27 Haziran 2012; 11:53:18 >
  • Yahu bir de soruyorlar ciddi mi diye.. Katılın geyiğe işte. İş yerinde oyun oynayamamanın yan etkileri bunlar.
  • @Agamotto

    Hacı, söylediğin hapishane işi çok mantıklı, yemekti, servisti, kiraydı falan bunların maliyetini minimuma düşürürüm. Ayrıca işe geç kalma derdi de olmaz kimsenin, zaten orada yatıp kalkıyolar. Ama hapishaneye müdür olmak uğruna çin kpss'si falan uğraşamam bu saatten sonra. Bir hapishane müdürü bulup, uygun bir kar payı vererek bu işi halledebilirim belki.

    ...

    Beyler, zor soru olacak ama, Çin'de anlayışlı, açgözlü olmayan bir hapishane müdürü tanıdığı olan var mı? Yardımcı olana oyunlarda lvl kasma ve para desteği vereceğim.

    Not : Çin dışında, interneti hızlı herhangi bir uzakdoğu ülkesi de olabilir.
  • Bende bu işi denedim ama Türkiyede kardeş.Aldım 30 makina gecekondu mahallesinde kurdum dükkanı başınada koydum çocukları.Başta işler iyi gidiyordu birgün işim çıktı dükkandan 1 saatliğine çıktım geri döndüğümde makinalar yoktu :/
  • bizim sait var hapishane müdürü.. gardiyan vardı hüseyin ama öldü, onun yerine baş çakalı var takoz irfan .. soralım belki bilirler bişeyler.. gerçi onlar da tatile girdi...
  • Bence hiç ugrasma git üniversite sınavına calıs saglam bi puan yap adam akıllı bi bölüm oku sonra meslegini eline al 2-3 aylık maasını sırf oyuna yatır ömür boyu yeter sana o oyun içindeki para
  • Ama bak dikkat et, adamı iyi kitlemen lazım. Yarın öbür gün gözü açılır, lan bu herif deli gibi para basıyo bize ucundan accık koklatıyor diyip seni ekarte etmeye kalkışmasın. Hacı bu işte ortaklık sakat. Diymata pirince gidiyim derken evdeki bulgurdan ederler adamı.
  • @hooke5

    Dostum, Türkiye'de denemem. O taraf hem daha ucuz, çakalı da az.

    @west667

    Dostum, bot olayına karşıyım ben. Her ne kadar amacım para kazanmak olsa da, elle kasanların emeğini çalmak istemem.

    @NaturalBornKiller

    Hacı, üniversite olayını sekizinci denemeden sonra bıraktım :(

    @saintroyo

    mail adresleri varsa alabilir miyim? Bir de hangi eyalet?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeIIoweeN

    İnternet hızı online oyun için yeterli olan, analitik düşünen çocukların olduğu, ucuz bir uzakdoğu ülkesi biliyor musunuz? Mesela Çin? Hiç gitmedim, internet hızı, kiralar nasıldır? Yardımcı olan olursa, her türlü oyunda para ve lvl kasmada yardımcı olurum.


    HAHAHAHAHAHHAHAHAHA süperdi
    analytical thinking, solution-oriented, and preferably 2 years of experience speaking blasphemy and sought uninsured children from working illegally.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros

    En az 20 makina koyup, kaçak olarak ucuza sigortasız çocuk işçi çalıştıracağım gerısını okumadım

    dostum neden? 40 makina falan mı lazım?
  • şaka dimi ?
  • uzakdoguya gerek yok oyunlarda çinli dediklerimizin %90 ı türk çıkıyor zaten
  • Bu işi uzakdoğuda yaparsan asya server'ına girmen zorunluluğu olabilir. Asya'da fazla kar edebileceğini sanmam.
    Bu yüzden Romanya olur Belarus olur, bu gibi avrupa ülkelerinde şansını denemek daha faydalı ki avrupa piyasasına çalış.
    Bunun yanında bence en mantıklısı Kolombiya gibi Panama gibi bir Amerika ülkesi'nde kur işletmeni, daha ucuza daha çok kar edersin. hem de denizi var kumu var, gül gibi yaşayıp gidersin.
  • Bende kara para aklamak istiyorum casino mu açsam kıbrısta yada yasası elveren bi ülkede?
  • Konuyu ciddiye alıpta mesaj yazanlar var ahahhaha:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.