Şimdi Ara

Vites Kolunun Oynaması Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. İmzamdaki aracı yeni aldım ve vıtes gecıslerı konusunda bazı sıkıntılarım var. Araç vitesteyken gazdan ayağımı cektiğimde ve sonra gaza yuklendıgımde vıtes kolunca gozle gorulmeyen ancak elle tuttugunuzda hıssedılen bır oynama soz konusu. Bu normal mıdır? Sorun etmelı mıyım? Yoksa servıse goturup caresıne mı bakmalı? Bırde debrıyaja sonuna kadar basmama ragmen vıtes gecıslerınde ses gelıyor. dıslılerın sesını duyuyorum resmen. Bu aracın yenı olmasından mı kaynaklanıyor. Dıslıler alıstıkca ortadan kalkar mı? Bılgısı olan arkadaslar ya da benzer seylerı yasayanlardan yardımlarını rıca edıyorum.



  • Hıc yorum yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkprcn

    Herkese merhaba. İmzamdaki aracı yeni aldım ve vıtes gecıslerı konusunda bazı sıkıntılarım var. Araç vitesteyken gazdan ayağımı cektiğimde ve sonra gaza yuklendıgımde vıtes kolunca gozle gorulmeyen ancak elle tuttugunuzda hıssedılen bır oynama soz konusu. Bu normal mıdır? Sorun etmelı mıyım? Yoksa servıse goturup caresıne mı bakmalı? Bırde debrıyaja sonuna kadar basmama ragmen vıtes gecıslerınde ses gelıyor. dıslılerın sesını duyuyorum resmen. Bu aracın yenı olmasından mı kaynaklanıyor. Dıslıler alıstıkca ortadan kalkar mı? Bılgısı olan arkadaslar ya da benzer seylerı yasayanlardan yardımlarını rıca edıyorum.

    Vites kolunun bir mikrat oynaması normaldir sonuçta kulaklar üzerinde duran bir şanzuman var vites değiştirince siz bile oynarsınız hafiften yanlız araç sıfırsa vites geçişleri sorunlu yok 2. else baskı balata değişimi gelmiş olabilir.




  • Ses için kesin servise git ama vitesin ileri geri gitmesi normal. Çoğu araçta oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.