Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 30 Ağustos 2012; 20:20:04 >



  • Zamanında küçücük bir leke yüzünden işi inada bindirmiş ve bir tane sipariş vermiştim yerli tedarikçisinden, vermez olaydım. Sensör üzerindeki nokta kadar kurumuş lekeyi çıkarmak ne kelime, daha da fazla tozun sensör köşelerinde birikmesine neden olmuştu. Sonradan bir iki kez Hayyam'a götürmüştüm de onlar basınçlı hava pompasıyla temizlediler de kurtulmuştum. O nedenle bu tür kimyasal/ıslak sensör temizleyicileri hiçbir şekilde önermiyorum. Hem madem İstanbul'dasınız, yakın olmasanız bile bu temizleyiciye vereceğiniz parayı yol parası yapın, Hayyam'da ücretsiz, sağlam ve güvenilir bir şekilde temizlettirin derim.
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 30 Ağustos 2012; 20:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Zamanında küçücük bir leke yüzünden işi inada bindirmiş ve bir tane sipariş vermiştim yerli tedarikçisinden, vermez olaydım. Sensör üzerindeki nokta kadar kurumuş lekeyi çıkarmak ne kelime, daha da fazla tozun sensör köşelerinde birikmesine neden olmuştu. Sonradan bir iki kez Hayyam'a götürmüştüm de onlar basınçlı hava pompasıyla temizlediler de kurtulmuştum. O nedenle bu tür kimyasal/ıslak sensör temizleyicileri hiçbir şekilde önermiyorum. Hem madem İstanbul'dasınız, yakın olmasanız bile bu temizleyiciye vereceğiniz parayı yol parası yapın, Hayyam'da ücretsiz, sağlam ve güvenilir bir şekilde temizlettirin derim.

    Basınçlı hava tutmak zararlı diyolardı.Sensörüm tozlandığında şununla hava tutsam hafif hafif basarak bir zarar verir miyim? Madem hayyamda da hava tutuyolar boş yere fazladan para vermeyek Gerçi bu alet biraz tehlikeli aşırı güçlü 3-4 metre ötedeki plastik bardağı deviriyo havasıyla ama bas çek yaparak hafif vermesini sağlayabilirim aslında.

     silinebilir




  • İnce uçlu bir sistemle hava verdiklerini gördüm, hatta benim noktayı çıkarmaya yetmemişti sanırım cımbız gibi bir alete özel bir kılıf takarak operasyone devam etmişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.